Bartın Kültür Platformu'dan TSO Başkanı Çakır'a Ziyaret

Bartın Kültür Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Avcı, Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Mehmet Bulut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır’ı ziyaret etti.

08 Nisan 2015 Çarşamba, 11:52
Bartın Kültür Platformu'dan TSO Başkanı Çakır'a Ziyaret
-

Bartın Kültür Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Avcı, Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Mehmet Bulut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır’ı ziyaret etti.
Bartın kültür derneği olarak amaçlarının Bartın kültürünü korumak ve kültürel değerleri faydalanılır hale getirmek olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Avcı; “Bartın Kültür Platformu olarak, kimseyi ötekileştirmeden, her bir Bartınlı hemşiremizi kucaklamak, geçmişle geleceği, gelenekle beklentiyi buluşturarak Bartın’a özgü kültürümüzü korumak ve kültürel değerlerimizi kullanılır, faydalanılır hale getirmektir. Platformumuz yeni bir heyecan ve perspektif ile müstakil çalışmalar yapan sivil toplum örgütleri ve kurumlar ile tecrübe paylaşımında bulunarak önemli projeler gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. Bu çerçevede ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Bartın TSO’da bulunmaktan mutluluk duymaktayız. Tüm proje ve çalışmalarımızda bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır ise, “Bartın tarihi, kültürel değerleri, doğası ve yöresel lezzetleri ile çok özel bir şehirdir. Bu şehrin girişimci ruhu ve yerel kültürü yaşatılması gerektiği inancındayım. Bunu yaşatacak olanlar da bizim çocuklarımızdır. Bu anlamda derneğinizin yaptığı çalışmaları önemsiyor ve destekliyoruz. Gerçekleştireceğiniz tüm proje ve çalışmalarda sizlerin yanında olmaktan mutluluk duyacağız”dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MÜDÜR BAHADIR'DAN JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA ZİYARETİ
MERSİN TSO'DAN SEKTÖR TOPLANTISI
BEŞ KAMYON DOLUSU SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ELE GEÇİRİLDİ
MERSİN'DE DEZAVANTAJLI BÖLGELERDEKİ LİSANSI OLMAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN SPOR ŞÖLENİ
Yangın İşçilerinin Eğitimleri Devam Ediyor
VALİ TOROS, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
Tarsus’ta KOM’dan Tefecilere Şafak Operasyonu: 20 Gözaltı
TARSUS KADINCIK BARAJI MESİRE ALANINDA ÇİRKİN GÖRÜNTÜ
BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEKLERİ ÜRETİME BEREKET, YETİŞTİRİCİLERE CAN SUYU OLUYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN GIDA GÜVENLİĞİNE SIKI TAKİP

Mersin Haber ,Mersin