‘Ape Hüseyin'in Kızı Muş'tan Milletvekili Adayı

PKK’nın üst düzey yöneticilerinden ‘Ape Hüseyin’ kod adlı Kadri Çelik’in kızı Burcu Çelik Özkan, HDP’den Muş milletvekili adayı oldu.

08 Nisan 2015 Çarşamba, 12:27
‘Ape Hüseyin'in Kızı Muş'tan Milletvekili Adayı
-

PKK’nın üst düzey yöneticilerinden ‘Ape Hüseyin’ kod adlı Kadri Çelik’in kızı Burcu Çelik Özkan, HDP’den Muş milletvekili adayı oldu.
28 yıl önce askerliğini yaparken firar edip PKK’ya katılan üst düzey yönetici olan ve Kato Dağı’nda 2012 yılında mayına basarak ölen ‘Ape Hüseyin’ kod adlı Kadri Çelik’in avukat olan kızı Burcu Çelik Özkan, Halkların Demokratik Partisi’nden (HDP) birinci sırada Muş milletvekili adayı oldu. HDP’den ikinci sıra ise Radyo Televizyon Üst Kurulu üyesi Doç. Dr. Ahmet Yıldırım’a verilirken, üçüncü sırada ise Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) milletvekili olan ve mevcut listede aday gösterilmeyen Faruk Işık’ın yeğeni avukat Mensur Işık yer aldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Yangın İşçilerinin Eğitimleri Devam Ediyor
VALİ TOROS, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
Tarsus’ta KOM’dan Tefecilere Şafak Operasyonu: 20 Gözaltı
TARSUS KADINCIK BARAJI MESİRE ALANINDA ÇİRKİN GÖRÜNTÜ
BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEKLERİ ÜRETİME BEREKET, YETİŞTİRİCİLERE CAN SUYU OLUYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN GIDA GÜVENLİĞİNE SIKI TAKİP
YÜREKLERİ ISITAN MÜDAHALE
ERDEMLİ'DE ARACIN ÇARPTIĞI YAŞLI ADAM HAYATINI KAYBETTİ
Sosyal Medyada Psikolojik Bilgi Kirliliği Tehlikesi: Mersin Psikolog Gülcihan Agaeva Uyarıyor
EMEKLİLERİN MERCAN 'I VAR...

Mersin Haber ,Mersin