Amasya Üniversitesi Öğrencileri Çanakkale Şehitliğini Gezdi

Amasya Üniversitesi’nden bir grup öğrenci, Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü dolayısıyla Çanakkale Şehitliği’ne gezi düzenledi.

08 Nisan 2015 Çarşamba, 09:10
Amasya Üniversitesi Öğrencileri Çanakkale Şehitliğini Gezdi
-

Amasya Üniversitesi’nden bir grup öğrenci, Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü dolayısıyla Çanakkale Şehitliği’ne gezi düzenledi.
Öğrenci konseyi üyeleri ve her bölümden bir öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen geziye katılan öğrencilerden Mesut Başdoğan, Çanakkale Şehitler Anıtı’nı ziyaret ederken Türk milletinin manevi inanç içerisinde ve inanmışlığın verdiği güçle düşmana karşı verilen destansı mücadelesinin ruhuyla heyecanını hissettiklerini söyledi.
Çanakkale Boğazı, Çanakkale savaş alanı ve cepheler hakkında bilgiler alan öğrenciler, Nusret Mayın Gemisi ile Çimenlik Kalesi’ni de dolaştılar.
Öğrenciler, Yrd. Doç. Dr. İlker Kösterlioğlu’nun koordinatörlüğündeki gezinin düzenlenmesini sağlayan Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay ile üniversite yönetimine teşekkür ettiler.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus’ta Spor Camiasını Yasa Boğan Ölüm; Salih Bülbül Vefat Etti
Silifke'de Orman Yangınıyla İlgili 4 Şüpheli Tutuklandı
Prof. Dr. Büyükafşar, Uv Işığının Damar Gevşetici Sırrını Araştıracak
Müftü Akçay, Ayvagediği Yatılı Yaz Kur’an Kursu’nu Ziyaret Etti
Adana'da 3 Ayrı Noktada Orman Yangını Söndürüldü
Silifke'de Orman Yangınının Nedeni Kaynak İşçileri Çıktı
2025 Yılı Mısır Alım Fiyatları Belirlendi
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Obrucak Barajı'nın Açılışına Katıldı
Toroslar’da Okuma Yazma Kursunun Mezunları Sertifikalarını Aldı
Erdemli’de Altın Peşinde Hırsızlık Çetesi Bir Apartmana Dadandı

Mersin Haber ,Mersin