Türk-Iş'te 1 MAYıs Hazırlığı Başladı

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, 1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçi Bayramı’nda örgüt olarak tam kadro alanlarda olacaklarını söyledi.

07 Nisan 2015 Salı, 14:30
Türk-Iş'te 1 MAYıs Hazırlığı Başladı
-

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, 1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçi Bayramı’nda örgüt olarak tam kadro alanlarda olacaklarını söyledi.
Her ayın ilk pazartesi günü toplanan ve Türk-İş’e bağlı sendika başkanlarının katıldığı Başkanlar Kurulu, Türk-İş 4. Bölge Temsilciliği’nde gerçekleştirildi.
Toplantıda 15-16 Nisan tarihleri arasında Büyük Sürmeli Oteli’nde gerçekleştirilecek İş Sağlığı, Güvenliği ve Ekonomide Sosyal gelişmeler, sosyal güvenlik eğitim semineri ile 1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçi Bayramı ele alındı.
Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, 1 Mayıs’ta tam kadro alanlarda olacaklarını belirterek “İşçinin ve emekçinin yılmaz savunucusu olan bizler, işçi kardeşlerimiz ile birlikte alanlarda mevcut iktidardan haklarımızı talep edeceğiz. İşçinin, emekçinin kazanılmış haklarından asla taviz vermeyeceğimizi haykıracağız” diye konuştu.
DUYGULANDIRAN VEDA
Başkanlar Kurulu toplantısında duygulandıran bir veda yaşandı. Uzun yıllar Türk-İş’e bağlı Demiryol-İş Sendikası’nın şube başkanlığını yapan Kemal Akay Bahalı, 11 Nisan’da yapılacak olağan genel kurulda şube başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. Uzun yıllar hak arama mücadelesinde birlikte çalıştığı başta şube çalışanlarına, Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar’a ve Türk-İş’e bağlı sendika başkanlarına teşekkür eden Bahalı, “Bu camianın bir ferdi olmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Zamanının geldiğini düşündüğüm için aktif sendikacılığı bırakıyorum. Ben size karşı hakkımı helal ediyorum varsa sizde bana karşı helal edin” dedi.
Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar da Bahalı’ya teşekkür etti ve bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus’ta Spor Camiasını Yasa Boğan Ölüm; Salih Bülbül Vefat Etti
Silifke'de Orman Yangınıyla İlgili 4 Şüpheli Tutuklandı
Prof. Dr. Büyükafşar, Uv Işığının Damar Gevşetici Sırrını Araştıracak
Müftü Akçay, Ayvagediği Yatılı Yaz Kur’an Kursu’nu Ziyaret Etti
Adana'da 3 Ayrı Noktada Orman Yangını Söndürüldü
Silifke'de Orman Yangınının Nedeni Kaynak İşçileri Çıktı
2025 Yılı Mısır Alım Fiyatları Belirlendi
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Obrucak Barajı'nın Açılışına Katıldı
Toroslar’da Okuma Yazma Kursunun Mezunları Sertifikalarını Aldı
Erdemli’de Altın Peşinde Hırsızlık Çetesi Bir Apartmana Dadandı

Mersin Haber ,Mersin