Emekli Astsubay Oğlunu Okulunu Uzattığı İçin Vurmuş

İzmir’in Gaziemir ilçesinde cinnet getiren emekli astsubay babanın, oğlunu, okulunu uzatıp derslere geç gittiği için vurduğu ileri sürüldü.

07 Nisan 2015 Salı, 11:26
Emekli Astsubay Oğlunu Okulunu Uzattığı İçin Vurmuş
-

İzmir’in Gaziemir ilçesinde cinnet getiren emekli astsubay babanın, oğlunu, okulunu uzatıp derslere geç gittiği için vurduğu ileri sürüldü.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan geçen Aralık ayında emekli olan astsubay Nurettin Ö, iddiaya göre, okulunu uzatıp derslerine geç gittiği gerekçesi ile son zamanlarda tartıştığı Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Bölümü öğrencisi oğlu Çağrı Ö’yü önce bıçakla yaraladı ardından silahla vurdu. Oğlunu öldürdüğünü sanan Nurettin Ö., bu sefer kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Baba ile oğulun son zamanlarda sık sık tartıştığı ileri sürüldü. İzmir Adli Tıp Kurumu morgunda bulunan Nurettin Ö.’nün cenazesinin yapılacak ön otopsinin ardından memleketi Çanakkale’nin Biga ilçesine gönderileceği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin'de Kontrolden Çıkan Otomobil Refüje Çıktı: 3 Yaralı
Başkan Sofu "Zevzek Tepesi'ndeki Restaurant Hizmete Girdi"
Gökyüzünün En Görkemli Olayları Büyükşehir İle İzleniyor
MESKİ, Sarıkaya Mahallesine Yeterli İçme Suyu Sağladı
Tarsus’ta Spor Camiasını Yasa Boğan Vefat Haberi: Salih Bülbül Vefat Etti
Silifke'de Orman Yangınıyla İlgili 4 Şüpheli Tutuklandı
Prof. Dr. Büyükafşar, Uv Işığının Damar Gevşetici Sırrını Araştıracak
Müftü Akçay, Ayvagediği Yatılı Yaz Kur’an Kursu’nu Ziyaret Etti
Adana'da 3 Ayrı Noktada Orman Yangını Söndürüldü
Silifke'de Orman Yangınının Nedeni Kaynak İşçileri Çıktı

Mersin Haber ,Mersin