Diyarbakır Masterler Takımı Soccer Cup 2015 Turnuvası İçin Antalya'ya Gitti

Diyarbakır Masterler Derneği futbol takımı, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türkiye ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden önemli master takımlarının katıldığı Antalya Soccer Cup 2015 masterlar futbol turnuvası için Antalya’ya gitti.

07 Nisan 2015 Salı, 10:25
Diyarbakır Masterler Takımı Soccer Cup 2015 Turnuvası İçin Antalya'ya Gitti
-

Diyarbakır Masterler Derneği futbol takımı, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türkiye ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden önemli master takımlarının katıldığı Antalya Soccer Cup 2015 masterlar futbol turnuvası için Antalya’ya gitti.
Diyarbakır’da futbolun önemli isimlerinin bir araya gelmesi ile kurulan Masterler Derneği, Antalya Soccer Cup 2015’e katılmak için kente gitti. 8-12 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek turnuvada Diyarbakır’ı temsilen maçlara çıkacak olan Diyarbakır Masterler Derneği futbol takımının hedefi, turnuvayı birincilikle bitirmek.
35 kişilik kafile ile Diyarbakır’dan Antalya’ya giden Diyarbakır Masterler Derneği futbol takımı, Antalya’da oynayacakları maçlar için hazırlıklarına başladı.
"KENTİMİZ ADINA ÜÇÜNCÜ KEZ TURNUVAYA KATILMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ"
Kafilenin Antalya’ya gidişi öncesi açıklamalarda bulunan Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar, Diyarbakır Masterler Derneği futbol takımı olarak yurt içinde üçüncü kez bu turnuvaya katılacaklarını belirterek, amaçlarının bu tür turnuvalarla farklı kültürler ve insanlarla spor aracılığıyla kaynaşmak olduğunu söyledi. Akar, "Daha önce Antalya’da 23-27 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen Turkey Soccer Cup 2014 futbol turnuvasına ve 17-19 Ekim 2014 tarihleri arası İzmir Seferihisar’da düzenlenen 1. Teos masterler futbol turnuvalarına Diyarbakır Masterler Derneği futbol takımı olarak katılmıştık. Bugün ise 35 kişilik futbolcu ve yönetici kafilemizle davet edildiğimiz Antalya’da düzenlenecek olan Antalya Soccer Cup 2015 masterlar futbol turnuvasına katılmak için yola çıkıyoruz. Bu tür turnuvalar kaynaşma ve iller arası iyi ilişkilerin spor aracılığıyla geliştiği organizasyonlar olduğu gibi Kentimizin tanıtımına da önemli katkılar sunmaktadır" dedi.
"CENTİLMENCE MÜCADELE EDİP, KENTİMİZİ TEMSİL EDECEĞİZ"
Diyarbakır Masterler Derneği futbol takımının teknik direktörlüğünü yapan Faruk Türk ise, bu tür turnuvalar kaynaşma ve iller arası iyi ilişkilerin spor aracılığıyla geliştiği organizasyonlar olduğunu dile getirdi. Türk, "Yarışmacı bir turnuva değil, amaç centilmence mücadele edip karşılaşacağımız diğer takımlarda hakkımızda iyi bir intiba bırakmaktır. Masterler futbol takımı olarak bu tür organizasyonlara katılıp ilimizi en iyi şekilde temsil etmemizin yanı sıra takım kadromuzda bulunan arkadaşlarımızın da bu tür sosyal spor aktiviteleriyle bir arada bulunmasına olanak sağlıyoruz. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Turnuvayı düzenleyen organizasyon komitesine’de başarılar diliyorum" diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS, SİLİFKE GEÇİCİ HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ
TARSUS'TA PARK HALİNDEKİ ARAÇ KURŞUNLANDI
TARSUS LİFE PARK'TA "HAYDİ ÇOCUKLAR HAVUZA" PROJESİ BAŞLADI
Kızkalesi Polis Merkezi Yaz Sezonunda 7/24 Görev Başında
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TARSUS AKGEDİK VE DADALI MAHALLELERİ ARASINDA SATHİ ASFALT ÇALIŞMASI
Mersin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni
Tarsus’ta Şafak Operasyonu: Gözaltılar Adliyeye Sevk Edildi, Cihazlara El Konuldu
MERHUM KÜNDEKAR NEZİHİ USTA'NIN ROL ALDIĞI KISA METRAJLI 'AYNA' FİLMİ GÖSTERİME GİRDİ
ÇALINTI MOTOSİKLETLE KAÇMAYA ÇALIŞAN ŞÜPHELİ YAKALANDI
SİLALI SALDIRI OLAYININ ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI

Mersin Haber ,Mersin