Uyuşturucu Ticaretine 5 Yıl 10 Ay Hapis

Kayseri’de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yargılanan şahıs 5 yıl 10 ay hapis, 6 bin TL de adli para cezasına çarptırıldı.

06 Nisan 2015 Pazartesi, 11:52
Uyuşturucu Ticaretine 5 Yıl 10 Ay Hapis
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kayseri’de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yargılanan şahıs 5 yıl 10 ay hapis, 6 bin TL de adli para cezasına çarptırıldı.
3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuksuz sanık A.K. duruşmaya telekonferans yöntemi ile katıldı. Duruşmada son sözleri sorulan A.K., "Benim uyuşturucu ile ilgili bugüne kadar herhangi bir işim olmadı. Bundan sonra da olamaz. Suçlamayı kabul etmiyorum" dedi. Mahkeme heyeti yaptığı yargılamanın ardından A.K.’ye 5 yıl 10 ay hapis, 6 bin TL de para cezası verdi.
OLAY GÜNÜ
25.11.2013 tarihinde meydana gelen olayda A.K.’nin otobüs terminalinde S.Ç.’ye çuval içerisinde 19 kilogram 439 gram esrar maddesi temin ettiği iddiasıyla ’uyuşturucu madde ticaretinden’ dolayı yargılanmıştı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA ÇAVUŞLU VE PİRÖMERLİ GÖLETLERİNE 26 BİN YAVRU SAZAN BIRAKILDI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN TARSUS CETVEL KAVŞAĞINDA YENİ DÜZENLEME
MERSİN'DE ANNE SÜTÜ VE EMZİRME DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİLERE ERİK BOYLAMA MAKİNE DESTEĞİ
VALİ TOROS, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YÜZME KURSLARI BAŞLADI
MESKİ, YAPRAKLIKOY MEVKİİNİN İÇME SUYU HATTINI YENİLEDİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN " HER ZAMAN YANINIZDA" PROJESİ DEVAM EDİYOR
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN ÜRETİCİYE DESTEK: MEYVE VE SEBZE KURUTMA TESİSİYLE KATMA DEĞERLİ ÜRETİM
Mersin'de “Bir Yetime Aile Olmak” Paneli

Mersin Haber ,Mersin