Ülkücüler Kan Bağışında Bulundu

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kilis Şubesi Başkanı İbrahim Halil Yılmaz ile Yönetim Kurulu üyeleri "Kan ver hayat kurtar" kampanyasına katıldı.

06 Nisan 2015 Pazartesi, 09:31
Ülkücüler Kan Bağışında Bulundu
-

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kilis Şubesi Başkanı İbrahim Halil Yılmaz ile Yönetim Kurulu üyeleri "Kan ver hayat kurtar" kampanyasına katıldı.
Cumhuriyet Meydanı’nda açılan kan bağışı standına gelen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kilis Şubesi Başkanı İbrahim Halil Yılmaz ile Yönetim Kurulu üyeleri ile MHP Kilis milletvekili aday adayları "Kan ver hayat kurtar" kampanyası çerçevesinde kan verdiler.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kilis Şubesi Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, MHP Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş’in ölüm yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde "Kan ver hayat kurtar" kampanyası katıldıklarını söyledi.
Kan Merkezi Müdürü Dr. Oya Erdem ise, "Kan ver hayat kurtar" kampanyası herkese davet ettiklerini söyledi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Karısı Tarafından Bıçaklandı, Yaşam Savaşını Kaybetti!
MERSİN'DE YANGINDA EVLERİ ZARAR GÖREN KÖYLÜLERE YAŞAM KONTEYNERLERİ KURULUYOR
" İŞE GİDİYORUM " DiYE EVDEN AYRILDI, CANSIZ BEDENİ BULUNDU
MERSİN'DE ARANAN 679 ŞAHIS YAKALANDI
“JANDARMADAN KAÇAK MAKARON OPERASYONU”
BÜYÜKŞEHİR, EBEVEYNLERİN ÇOCUKLARIYLA İLETİŞİMİNE IŞIK TUTUYOR
BÜYÜKŞEHİR ONKOLOJİ HASTALARINA ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ VERİYOR
KAYMAKAM AKYÜZ, TARSUSLULARI KAN BAĞIŞINA DAVET ETTİ
MERSİN'DE PARK HALİNDEKİ TAKSİYE ÇARPIP KAÇTI
Mersin Yenişehir’de Poşete Konan Yavru Kediler Kurtarıldı

Mersin Haber ,Mersin