“La Fonten Orman Mahkemesinde” Beğeniyle İzlendi

Sadri Alışık Tiyatro ekibinin sunduğu ‘La Fonten Orman Mahkemesinde’ adlı tiyatro gösteriyi Kırıkkaleli çocukları büyük beğeniyle izledi.

06 Nisan 2015 Pazartesi, 13:49
“La Fonten Orman Mahkemesinde” Beğeniyle İzlendi
-

Sadri Alışık Tiyatro ekibinin sunduğu ‘La Fonten Orman Mahkemesinde’ adlı tiyatro gösteriyi Kırıkkaleli çocukları büyük beğeniyle izledi.
Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kırıkkale Sosyal Yardım Derneği (KIYAD) çocuklar için ücretsiz tiyatro gösterisi düzenledi. İl Kültür Merkezinde, Sadri Alışık Tiyatro ekibinin sunduğu ‘La Fonten Orman Mahkemesinde’ adlı tiyatro gösterisi izleyenlerin büyük beğeni topladı. İki seans olarak düzenlenen gösteriye, öğrenciler, aileler, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan çocuklar izledi.
Gösteriyi beğendiklerini ifade eden çocuklar bu tür etkinliklerin sürekli hale gelmesini dileyerek, Kırıkkale Belediyesine teşekkür ettiler.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE ARANAN 679 ŞAHIS YAKALANDI
“JANDARMADAN KAÇAK MAKARON OPERASYONU”
BÜYÜKŞEHİR, EBEVEYNLERİN ÇOCUKLARIYLA İLETİŞİMİNE IŞIK TUTUYOR
BÜYÜKŞEHİR ONKOLOJİ HASTALARINA ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ VERİYOR
KAYMAKAM AKYÜZ, TARSUSLULARI KAN BAĞIŞINA DAVET ETTİ
MERSİN'DE PARK HALİNDEKİ TAKSİYE ÇARPIP KAÇTI
Mersin Yenişehir’de Poşete Konan Yavru Kediler Kurtarıldı
Mersin Turizm Müdürü Doğanay’dan Yelken Kulübü Ziyareti
Ahmet Budan’dan Cumhurbaşkanı Tatar’a İyi Niyet Mektubu
Zevzek Tepesi Restaurant İlk Gününde Doldu Taştı

Mersin Haber ,Mersin