Halil Avcı Dreampark'ta Erken Teslim

Halil Avcı Şirketler Grubu’nun Adana’da standartları yükselterek gerçekleştirdiği Dreampark’da yaşam başlıyor. Konutların tapuları sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

06 Nisan 2015 Pazartesi, 17:08
Halil Avcı Dreampark'ta Erken Teslim
-

Halil Avcı Şirketler Grubu’nun Adana’da standartları yükselterek gerçekleştirdiği Dreampark’da yaşam başlıyor. Konutların tapuları sahiplerine teslim edilmeye başlandı.
Gösterilen büyük ilgi nedeniyle satışların büyük bölümünün henüz proje başlangıcında, bankalardaki gibi “sıramatik yerleştirilerek” gece 24.00’e kadar yapıldığı proje tamamlandı.
Halil Avcı Şirketler Grubu’nun, Adana’nın Mavi Bulvar’a değer katan Dreampark projesi müşterilerine sadece iyi bir ev değil, iyi bir yatırım imkanı da sundu.
Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, Dreampark Halil Avcı’dan daire alanların şimdiden yaklaşık yüzde 41’ lik bir kar ettiklerini söyledi.
Avcı proje lansmanında "Adana’nın en yatırım getirisi yüksek, farklı, vizyonu geniş ve en çok prim yapacak projesini gerçekleştiriyoruz" dediklerini anımsatarak, “Şimdi bu söylediklerimizi yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnsanlar Adana’nın en çok prim yapacak olan projesi Dreampark’ı tercih ederek sadece ev sahibi olmadılar aynı zamanda geleceğe yönelik getirisi en yüksek şekilde olacak bir yatırım da yapmış oldular’’ dedi.
1+1, 2+1, 3+1, kat bahçeli ve teraslı dairelerin yanı sıra bir çok alternatif seçeneklerinin bulunduğu Dreampark projesi yaşam ihtiyaçlarına cevap veriyor.
Gerçek sinema salonlarını aratmayan 3D’li sinema salonu, 300 m2 yüzülebilir alanı olan bir yüzme havuzu, basketbol sahası, gerçek ölçülerde yapılan tenis kortu, Dreampark sakinlerinin yorgunluklarını ve streslerini atabilmeleri için kullanışlı gerçek bir saunaya sahip.
Çocukların güvenle oyun oynayabileceği çocuk parkı, profesyonel fitness hocası eşliğinde tasarlanan ve aletleri alınan fitness salonu, yürüyüş alanları gibi çok geniş yelpazeye sahip sosyal alanları bulunan Drempark’ın sakinleri başlayacak yeni yaşamlarının heyecanını duyuyor.
Projede 1+1’ler 75 metrekare, 2+1’ler 110 metrekare, 3+1’ler ise 150 metrekareden oluşuyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Müdür Ataş’tan Yangın İlk Müdahale Ekiplerine Ziyareti
VALİ TOROS, ‘ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI’ KAPSAMINDA İL EMNİYET MÜDÜRÜ KAMİL KARABÖRK İLE GÖRÜŞTÜ
BAŞKAN KOÇAK, 6. MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİYLE BİRARAYA GELDİ
MERSİN'DE DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
BAŞKAN ÖZYİĞİT'TEN HAYVAN DOSTU VETERİNER HEKİM ÇEVİRGENOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ
AKDENİZ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR
TARSUS MUSTAFA KEMAL ANADOLU LİSESİ'NDE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
VALİ TOROS, CEYPORT ULUSLARARASI TAŞUCU LİMANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
VALİ TOROS, AKKUYU NGS JANDARMA KOMANDO KORUMA TABUR KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
MÜDÜR EKİCİ'DEN SİLİFKE VE EREDEMLİ DEVLET HASTANELERİNE ZİYARET

Mersin Haber ,Mersin