Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Gazi İlköğretim Kurumlarında düzenlenen ödül töreni ile okulda eğitim öğretim gören ve katıldıkları kültürel ve sportif yarışmalarda madalya kazanan 133 öğrenci için ödül töreni düzenlendi.

06 Nisan 2015 Pazartesi, 14:08
Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi
-

Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Gazi İlköğretim Kurumlarında düzenlenen ödül töreni ile okulda eğitim öğretim gören ve katıldıkları kültürel ve sportif yarışmalarda madalya kazanan 133 öğrenci için ödül töreni düzenlendi.
Gazi ilköğretim Kurumları Konferans Salonunda gerçekleşen ödül törenine Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hilmi Polat, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çoban, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ekrem Öztürk, Okul Müdürü Mehmet Kanca, öğretmenler ve başarılı öğrenciler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından Halk oyunları ekibiyle bölge şampiyonu olan Gazi ortaokulu halk oyunları ekibinden bir öğrenci solo zeybek oyunu ile salondakileri büyüledi.
Törende kısa bir konuşma yapan Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Gazi İlkokulu ve Ortaokulunun Manisa’nın en köklü okullarından biri olduğunu belirtti. Okulun gerek eğitim, gerek sportif gerekse kültürel alanlarda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren bir okul olduğunu belirterek, “Başarılarıyla ün salmış, başarılarına başarılar katmış, bu unvanı almış, bu unvan ile anılan güzel bir okulda sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.
Dernekbaş’ın yaptığı konuşmanın ardından Gazi İlköğretim Kurumlarında voleybol, futbol, badminton, judo, wushu, futsal, basketbol, tenis, halk oyunları, jimnastik gibi spor alanlarında toplam 133 öğrenciye ödülleri verildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN " HER ZAMAN YANINIZDA" PROJESİ DEVAM EDİYOR
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN ÜRETİCİYE DESTEK: MEYVE VE SEBZE KURUTMA TESİSİYLE KATMA DEĞERLİ ÜRETİM
Mersin'de “Bir Yetime Aile Olmak” Paneli
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu
TARSUS'TA 17 İŞÇİ TAŞIYAN MİNİBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, ÖĞRETMENLERİN SEMİNER DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMALARINA EŞLİK ETTİ
Müdür Ataş’tan Yangın İlk Müdahale Ekiplerine Ziyareti
VALİ TOROS, ‘ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI’ KAPSAMINDA İL EMNİYET MÜDÜRÜ KAMİL KARABÖRK İLE GÖRÜŞTÜ
BAŞKAN KOÇAK, 6. MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİYLE BİRARAYA GELDİ
MERSİN'DE DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Mersin Haber ,Mersin