Ayto Üyeleri Bu Hafta 4 Fuara Uçtu

Aydın Ticaret Odası (AYTO), “AYTO Uçuruyor” projesi kapsamında üyelerini sektörel fuarlara ziyaret ettirmeye devam ediyor.

06 Nisan 2015 Pazartesi, 17:18
Ayto Üyeleri Bu Hafta 4 Fuara Uçtu
-

Aydın Ticaret Odası (AYTO), “AYTO Uçuruyor” projesi kapsamında üyelerini sektörel fuarlara ziyaret ettirmeye devam ediyor.
AYTO Üyeleri bu hafta İstanbul Fuar Merkezi’nde Photo&Digital 2015 6. Uluslararası Fotoğraf, Dijital Görüntüleme Albüm, Reklam, Baskı ve Teknolojileri, Ekipmanları Fuarı ve Pack-IST 2015 "2. Fleksibıl Ambalaj Fuarı" ve TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen Petroleum Istanbul 12.Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman ve Teknoloji Fuarı ve 10.Uluslararası İdeal Home Ev Eşyaları, Züccaciye Dekoratif Ürünler ve Çeyiz Fuarı’nı ziyaret etti. AYTO’ya kayıtlı 50 üyenin ziyaret ettiği fuarları ziyaret eden üyelere AYTO Meclis Üyeleri İmran Mutlu Yüksel, İlyas Kılıç ve Murat Serter Sincap refakat etti.
Petroleum Istanbul 12.Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman ve Teknoloji Fuarı’nda stand açarak fuara katılan OKT Trailer’i AYTO üyeleri ziyaret etti. AYTO adına ziyarette konuşan AYTO Meclis Üyesi İmran Mutlu Yüksel, “Uluslar arası bir ihtisas fuarında Aydın’ın marka olmuş firmalarından biri olan Odamıza kayıtlı OKT Trailer’i burada görmek bizi çok mutlu etti. Bizim temennimiz Aydın’da marka olan firmalarımızın sayısının artması, ulusal ve uluslar arası pazarlarda yer alması ve dolayısıyla Aydın ekonomisine olan katkısının artması ve Aydın ekonomisinin uçması, bu anlamda OKT Trailer’ı tebrik ediyorum ve fuarın firmamız için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Her hafta en az 1 fuar ziyaret ediliyor
AYTO Uçuruyor Projesi kapsamında her hafta en az 1 fuarın ziyaret edildiğini ifade eden AYTO Meclis Üyesi Murat Serter Sincap, “Bu hafta düzenlenen Photo&Digital 2015 6. Uluslararası Fotoğraf, Dijital Görüntüleme Albüm, Reklam, Baskı ve Teknolojileri, Ekipmanları Fuarı, AYTO’ya kayıtlı pek çok sektörü barındırdığından 9. ve 18. Meslek komitelerinden üyelerimiz ziyaret ettiler. Bu grubun içerisinde fotoğrafçı, reklamcı, matbaacı ve yerel basından Odamıza kayıtlı üyelerimiz yer aldı.” diye konuştu.
YTO Meclis Üyesi İlyas Kılıç ise “AYTO Uçuruyor Projesi kapsamında üyelerimizin sektörlerindeki fuarları ziyaretine azami önem veriyor, üyelerimizin sektörlerindeki gelişmeleri yakından takip etmeleri AYTO için çok önemli” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin Yenişehir’de Poşete Konan Yavru Kediler Kurtarıldı
Mersin Turizm Müdürü Doğanay’dan Yelken Kulübü Ziyareti
Ahmet Budan’dan Cumhurbaşkanı Tatar’a İyi Niyet Mektubu
Zevzek Tepesi Restaurant İlk Gününde Doldu Taştı
AK Parti'den, Orman Bölge Müdürlüğü 'ne Başsağlığı Ziyareti
Mersin'de "Orman Yangınlarıyla Mücadele Değerlendirme Toplantısı" Yapıldı
Tarsus - Çamlıyayla Yolunda Motorsiklet Kazası: 1 Yaralı
Mersin’in Erdemli İlçesinde Örtü Yangını
Tarsus Belediyesi’nden Aile İçi İletişimi Güçlendiren Atölyeler
Toroslar Zabıtasından Ruhsat ve Kaldırım İşgaline Sıkı Denetim

Mersin Haber ,Mersin