Kilosu 120 Lira Olunca Adetle Satılıyor

Bahar aylarının ilk günlerinin yaşandığı Bursa’nın yüksek kesimlerine kar yağsa da yazlık meyveler tezgahlarda yerini almaya başladı. Kilosu 120 lira olan erik, pazarda tane olarak satışa sunuldu.

05 Nisan 2015 Pazar, 10:44
Kilosu 120 Lira Olunca Adetle Satılıyor
-

Bahar aylarının ilk günlerinin yaşandığı Bursa’nın yüksek kesimlerine kar yağsa da yazlık meyveler tezgahlarda yerini almaya başladı. Kilosu 120 lira olan erik, pazarda tane olarak satışa sunuldu.
Yaz aylarının vazgeçilmez meyvesi olan erik, tezgahlarda yerini aldı. Kilogramı yaklaşık 120 lirayı bulan erik, fiyatı ile altınla yarışıyor. Pahalı olması sebebiyle tezgahlarda küçük paketler halinde yerini alan yaz meyvesi, adet olarak satışa sunuldu. 7 adet eriğe 10 lira fiyat biçilirken, alımına en fazla rağbeti hamile bayanlar ve çocuklar gösterdi. Çilek, karpuz, armut, üzüm ve çağla gibi meyvelerde tezgahları süslerken ilk gelen ürünlerin yüksek fiyatları gözden kaçmadı.
Diğer yaz meyveleri çilek 6, armut 5, çağla badem 12 liradan satılırken havalar ısındıkça yazlık meyvelerin fiyatları biraz daha düşmesi bekleniyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
SULAMA KANALINA DÜŞEN İNEK MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ TARAFINDAN KURTARILDI
VALİ TOROS, OSMANİYE VALİSİ YILMAZ İLE GÖRÜŞTÜ
Karısı Tarafından Bıçaklandı, Yaşam Savaşını Kaybetti!
MERSİN'DE YANGINDA EVLERİ ZARAR GÖREN KÖYLÜLERE YAŞAM KONTEYNERLERİ KURULUYOR
" İŞE GİDİYORUM " DiYE EVDEN AYRILDI, CANSIZ BEDENİ BULUNDU
MERSİN'DE ARANAN 679 ŞAHIS YAKALANDI
“JANDARMADAN KAÇAK MAKARON OPERASYONU”
BÜYÜKŞEHİR, EBEVEYNLERİN ÇOCUKLARIYLA İLETİŞİMİNE IŞIK TUTUYOR
BÜYÜKŞEHİR ONKOLOJİ HASTALARINA ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ VERİYOR
KAYMAKAM AKYÜZ, TARSUSLULARI KAN BAĞIŞINA DAVET ETTİ

Mersin Haber ,Mersin