Kepez Belediyesi'nden Kan Hastalıkları Semineri

Kepez Belediyesi ve Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı işbirliği ile Kepezli kadınlara, ‘ Kadının Genetik Kan Sağlığı’ seminerleri düzenlenecek.

05 Nisan 2015 Pazar, 11:12
Kepez Belediyesi'nden Kan Hastalıkları Semineri
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kepez Belediyesi ve Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı işbirliği ile Kepezli kadınlara, ‘ Kadının Genetik Kan Sağlığı’ seminerleri düzenlenecek.
Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı Başkanı ve Antalya Genetik Hastalıklar Tanı Merkezi Müdürü Prof. Dr. Duran Canatan, ‘Kadının Genetik Kan Sağlığı’ başlıklı seminerler sunacak. Tüm Antalyalılara ücretsiz olan seminerler, 7 Nisan’da AKMEK Duacı Kurs Merkezi, 14 Nisan’da AKMEK Varsak Kurs Merkezi ve 17 Nisan’da AKMEK Varsak Kurs Merkezi’nde saat 14:30’da başlayacak. Prof. Dr. Canatan, seminerde Down sendromunu hakkında da bilgiler verecek.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
SULAMA KANALINA DÜŞEN İNEK MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ TARAFINDAN KURTARILDI
VALİ TOROS, OSMANİYE VALİSİ YILMAZ İLE GÖRÜŞTÜ
Karısı Tarafından Bıçaklandı, Yaşam Savaşını Kaybetti!
MERSİN'DE YANGINDA EVLERİ ZARAR GÖREN KÖYLÜLERE YAŞAM KONTEYNERLERİ KURULUYOR
" İŞE GİDİYORUM " DiYE EVDEN AYRILDI, CANSIZ BEDENİ BULUNDU
MERSİN'DE ARANAN 679 ŞAHIS YAKALANDI
“JANDARMADAN KAÇAK MAKARON OPERASYONU”
BÜYÜKŞEHİR, EBEVEYNLERİN ÇOCUKLARIYLA İLETİŞİMİNE IŞIK TUTUYOR
BÜYÜKŞEHİR ONKOLOJİ HASTALARINA ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ VERİYOR
KAYMAKAM AKYÜZ, TARSUSLULARI KAN BAĞIŞINA DAVET ETTİ

Mersin Haber ,Mersin