Çukurova Yüksek Öğrenim Tanıtım Günleri Başladı

Çukurova Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı ''13.Çukurova Yüksek Öğrenim Tanıtım Günleri” Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ve senato üyelerinin katılımı açıldı.

05 Nisan 2015 Pazar, 08:50
Çukurova Yüksek Öğrenim Tanıtım Günleri Başladı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Çukurova Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı "13.Çukurova Yüksek Öğrenim Tanıtım Günleri” Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ve senato üyelerinin katılımı açıldı.
Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen 13.Çukurova Yüksek Öğrenim Tanıtım Günleri kapsamında Çukurova Bölgesinde lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrenciler kurulan stantları gezerek bilgi aldı.
Öğrencilerin ve lise ve dengi okulların öğretmenlerinin yanı sıra öğrenci velileri de etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. 2 gün boyunca 10 binden fazla ziyaretçinin gelmesi beklenen 13. Çukurova Yüksek Öğrenim Tanıtım Günlerinde 22 farklı üniversite de stant açtı.
Çukurova Üniversitesi tüm birimleriyle ve kulüpleriyle etkinlikte yer alırken, Türkiye’nin değişik bölgelerinden farklı üniversitelerde etkinlikte kendilerini tanıttı.
Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ve senato üyeleri stantları tek tek gezerek bilgi aldı. Tanıtımını yapan bazı fakülte ve meslek yüksekokulları değişik ekipman ve donanımlarıyla dikkat çekti. Rektör Prof. Dr. Kibar bazı stantlarda deney amaçlı yapılan gösterilere katıldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS MUSA BENGİ İLKOKULU, YIL SONU KERMESİ DÜZENLEDİ
Mersin İl Tarım Müdürlüğü, "Yaşat ve Üret” Projesi'yle Türkiye Üçüncüsü
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU’NDAN OKUL ZİYARETİ
BÜYÜKŞEHİR’İN GÜLNAR’DAKİ YURT HİZMETİYLE HEM ÖĞRENCİLER HEM İLÇE KAZANIYOR
“HİZMETLERİ ENGELLEMEYİN” ÇAĞRISI
15 TON BONZAİ ÜRETİLEBİLECEK HAM MADDE ELE GEÇİRİLDİ
VALİ  TOROS, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN ULAŞIM FESTİVALİ AÇILIŞINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR, TARSUS SAY KÖY'DE ÜRETİCİLERE DAMLAMA SULAMA EĞİTİMİ VERDİ
Vali Toros, "Dezenformasyon ve Korunma Yolları- Mersin Çalıştayı’’ına Katıldı
Rektör Yaşar, TEKNOFEST 25’ KKTC’ye Katıldı

Mersin Haber ,Mersin