Burak ''Kurtuluş Sandıkta''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Şaban Burak, gittiği her yerde Adana’nın farklı bir sorununun dile getirildiğini belirterek, “Bunca sorun iktidarın geride kalan 13 yılda memleketimize hiçbir şey yapmadığını ortaya koyuyor. Bu sorunları ancak Adanalı bir başbakan çözer”..

05 Nisan 2015 Pazar, 08:35
Burak ''Kurtuluş Sandıkta''
-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Şaban Burak, gittiği her yerde Adana’nın farklı bir sorununun dile getirildiğini belirterek, “Bunca sorun iktidarın geride kalan 13 yılda memleketimize hiçbir şey yapmadığını ortaya koyuyor. Bu sorunları ancak Adanalı bir başbakan çözer” dedi.
Şaban Burak, Adana’nın 13 yıldır biriken ve çözülemeyen sorunlarla boğuştuğunu ifade ederek, “Bu şehrin kurtuluşu sandıkta yatıyor. 7 Haziran Adanalılar için bir kurtuluş günü olacak. Hemşehrimiz ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Başbakanlığında Adana makus talihini yenecek. Bu sorunların üstesinden ancak Adanalı bir Başbakan gelir” dedi.
Seçim çalışmaları dolayısıyla her gün ilçe gezileri yaptığını ve bugüne kadar Adana’nın tüm ilçelerini dolaştığını kaydeden Şaban Burak, “Gittiğimiz her yerde gerek teşkilat mensuplarımızla gerekse oralarda yaşayan vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde Adana’nın sorunlarla boğuşan bir şehir olduğunu gözlemliyoruz. En büyük sorunlar şüphesiz işsizlik ve buna bağlı olarak fakirlik. Geçmişte tarımın başkenti olan Adana’nın bugün tarımsal üretim noktasında büyük sorunlar yaşadığına tanıklık etmek bizleri fazlasıyla üzüyor. Tufanbeyli’den Karataş’a, Pozantı’dan Ceyhan’a kadar Adana’nın dört bir yanında hemşehrilerimiz yıllardır çözülemeyen sorunlarla boğuşuyor” diye konuştu.
7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimlerinin Türkiye ve Adana açısından büyük bir şans olduğunu da kaydeden Şaban Burak, “13 yıldır iktidarda olan AKP hükümetinin Adana’nın sorunlarını görmezden geldiğini söylemek haksızlık olmaz. 7 Haziran günü Adana halkı sandığa giderek kendi göbeğini kendisi kesecek, kendi öz çocuklarını vekil olarak Meclis’e gönderecek. Hemşehrimiz olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Başbakanlığında hem Türkiye hem de Adanamız makus talihini yenecek. Adana’nın içinde bulunduğu bunca birikmiş sorunu ancak Adanalı bir başbakan çözer” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Farklı Noktalarda Çıkan Orman Yangınları Kontrol Altına Alındı
MERSİN'DE MOTORSİKLETLİ, HEİMLİCH MANEVRASIYLA HAYAT KURTARDI
BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHİR’İN DÜZENLEDİĞİ EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NI İNCELEDİ
-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS'TA SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE SU DAĞITTI
BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YKS HEYECANINA ORTAK OLDU
MERSİN'DE ARAÇ DÜKKANA GİRDİ
SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇILAR BÜYÜKŞEHİR’LE YETİŞİYOR
Dünya Bankası Heyetinden Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ziyaret
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN TSO'YU ZİYARET ETTİ
Jandarma Kıdemli Üsteğmen Yunus Güven’e Veda Yemeği

Mersin Haber ,Mersin