Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Futbol Lig (BAL) 3. Grup’ta mücadele eden Kilis Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Elazığ Yolspor’u 3-1 yendi.

05 Nisan 2015 Pazar, 18:06
Bölgesel Amatör Lig
-

Bölgesel Amatör Futbol Lig (BAL) 3. Grup’ta mücadele eden Kilis Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Elazığ Yolspor’u 3-1 yendi.
BAL 3. Grup’ta ikincisi Kilis Belediyespor arasında 90 dakika boyunca çekişmeli geçen karşılaşmada polis maç öncesi ve saha içerisinde olay çıkmaması için geniş güvenlik önlemi aldı. Kilis Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Elazığ Yolspor’u 3-1 mağlup etti. 90 dakika boyunca nefeslerin tutulduğu karşılaşmada, Kilis Belediyespor gollerini 3. dakikada Fatih, 9. dakikada Uğur ile 90. dakikada Enver atarken, Elazığ Yolspor’un tek golünü 44. dakikada Zindan kaydetti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS, OSMANİYE VALİSİ YILMAZ İLE GÖRÜŞTÜ
Karısı Tarafından Bıçaklandı, Yaşam Savaşını Kaybetti!
MERSİN'DE YANGINDA EVLERİ ZARAR GÖREN KÖYLÜLERE YAŞAM KONTEYNERLERİ KURULUYOR
" İŞE GİDİYORUM " DiYE EVDEN AYRILDI, CANSIZ BEDENİ BULUNDU
MERSİN'DE ARANAN 679 ŞAHIS YAKALANDI
“JANDARMADAN KAÇAK MAKARON OPERASYONU”
BÜYÜKŞEHİR, EBEVEYNLERİN ÇOCUKLARIYLA İLETİŞİMİNE IŞIK TUTUYOR
BÜYÜKŞEHİR ONKOLOJİ HASTALARINA ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ VERİYOR
KAYMAKAM AKYÜZ, TARSUSLULARI KAN BAĞIŞINA DAVET ETTİ
MERSİN'DE PARK HALİNDEKİ TAKSİYE ÇARPIP KAÇTI

Mersin Haber ,Mersin