Bakan Öztürk'ten Fenerbahçe Kafilesine Yapılan Saldırıya İlişkin Açıklama

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan saldırıya ilişkin, “Bir av fişeğinin boş kovanı ve yaklaşık 100-150 metre uzaklıkta, dere içerisinde bulunmuş olan, el yapımı olduğu değerlendirilen seri numarası olmayan bir tüfek elimizde var” dedi.

05 Nisan 2015 Pazar, 16:51
Bakan Öztürk'ten Fenerbahçe Kafilesine Yapılan Saldırıya İlişkin Açıklama
-

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan saldırıya ilişkin, “Bir av fişeğinin boş kovanı ve yaklaşık 100-150 metre uzaklıkta, dere içerisinde bulunmuş olan, el yapımı olduğu değerlendirilen seri numarası olmayan bir tüfek elimizde var” dedi.
Bakan Öztürk, dün akşam Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan saldırıyla ilgili Bakanlıkta açıklama yaptı. Öztürk, menfur saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, “Özellikle sporun barış ve kardeşlik alanında katkı sağlaması beklenir. Ama maalesef böyle olaylarda olabiliyor. Biz özellikle spor camiasının büyük bir kesiminin bunun dışında olduğunu biliyoruz. Bütün spor kulüplerimizi bunun dışında değerlendiriyoruz” ifadesini kullandı.
Bakan Öztürk, “Otobüs şoförü 1980 Rize doğumlu Ufuk Kıran isminde bir vatandaşımız. Kendisi önce Sürmene Devlet Hastanesi, daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’ne götürülmüş ve tedavi altına alınmıştır. Şu an itibariyle bilinci yerinde, hayati fonksiyonları yerinde, stabil bir vaziyette tedavisi devam etmektedir” şeklinde konuştu.
Öztürk, şunları söyledi:
“Bir av fişeğinin boş kovanı ve yaklaşık 100-150 metre uzaklıkta, dere içerisinde bulunmuş olan, el yapımı olduğu değerlendirilen seri numarası olmayan bir tüfek elimizde var. Bu kişi veya kişilerin henüz kaç kişi olduklarını kesin olarak bilmiyoruz.”

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SEÇER, ‘MERSİN DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNASYON TOPLANTISI’NA KATILDI
SES SANATÇISI SAİT YILDIZ ATAMAN, 16 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE İLE 20 ADET BEYAZ BASTON HİBE ETTİ
TARSUS'TA "İŞ ORTAMINDA ETKİLİ İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ” SÖYLEŞİSİ
TARSUS'TA ÇAVUŞLU VE PİRÖMERLİ GÖLETLERİNE 26 BİN YAVRU SAZAN BIRAKILDI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN TARSUS CETVEL KAVŞAĞINDA YENİ DÜZENLEME
MERSİN'DE ANNE SÜTÜ VE EMZİRME DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİLERE ERİK BOYLAMA MAKİNE DESTEĞİ
VALİ TOROS, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YÜZME KURSLARI BAŞLADI
MESKİ, YAPRAKLIKOY MEVKİİNİN İÇME SUYU HATTINI YENİLEDİ

Mersin Haber ,Mersin