Afyonkarahisar'da Proje Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner başkanlığında ildeki kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda hazırlanan projeler değerlendirildi.

05 Nisan 2015 Pazar, 12:22
Afyonkarahisar'da Proje Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
-

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner başkanlığında ildeki kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda hazırlanan projeler değerlendirildi.
Afyonkarahisar’da toplumun her kesiminden insanları kapsayacak projeler üretenlere öncülük eden Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’nde proje toplantısında bu kez ağırlıklı olarak eğitime ve aile birlikteliğine öncelik verdi. Toplantıda konuşan Vali Güner, tüm kurum ve kuruluşların insani değerleri içerisine alan bir hedefinin, bir gayesinin ve bir sevdasının olması gerektiğini belirterek, yapılan her türlü çalışma ve faaliyetin önemli bir amacı olmasını, bu anlamda da tüm kurum ve kuruluşların sorumluluk alanlarında kalıcı çözümler ve uygulamalar üretme gayretinde olmasını istedi. Bütün gayretlerin Afyonkarahisar için olduğunu ve bu anlamda da tüm Türkiye’ye örnek çalışmalar sergileyeceğini belirten Vali Güner, proje oluşturulması ve yürütülmesi ile alakalı çalışma ve faaliyetlerin daha ileriki günlerde detaylı bir şekilde kamuoyuna duyurulacağını söyledi.
Toplantıda Vali Güner’in söz konusu kurumlara talimatları doğrultusunda hazırlanan projelerin sunumu gerçekleştirilirken, projelerin daha etkin ve verimli olabilmesi için Vali Güner bazı öneri ve isteklerde bulundu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
SULAMA KANALINA DÜŞEN İNEK MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ TARAFINDAN KURTARILDI
VALİ TOROS, OSMANİYE VALİSİ YILMAZ İLE GÖRÜŞTÜ
Karısı Tarafından Bıçaklandı, Yaşam Savaşını Kaybetti!
MERSİN'DE YANGINDA EVLERİ ZARAR GÖREN KÖYLÜLERE YAŞAM KONTEYNERLERİ KURULUYOR
" İŞE GİDİYORUM " DiYE EVDEN AYRILDI, CANSIZ BEDENİ BULUNDU
MERSİN'DE ARANAN 679 ŞAHIS YAKALANDI
“JANDARMADAN KAÇAK MAKARON OPERASYONU”
BÜYÜKŞEHİR, EBEVEYNLERİN ÇOCUKLARIYLA İLETİŞİMİNE IŞIK TUTUYOR
BÜYÜKŞEHİR ONKOLOJİ HASTALARINA ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ VERİYOR
KAYMAKAM AKYÜZ, TARSUSLULARI KAN BAĞIŞINA DAVET ETTİ

Mersin Haber ,Mersin