AK Parti Adayı Özkan'dan Basına Teşekkür

AK Parti Bartın Milletvekili aday adayı Emin Özkan’dan basın mensupları ve kuruluşlarına partisindeki aday adaylığı süreci ile ilgili teşekkür geldi.

04 Nisan 2015 Cumartesi, 12:00
AK Parti Adayı Özkan'dan Basına Teşekkür
-

AK Parti Bartın Milletvekili aday adayı Emin Özkan’dan basın mensupları ve kuruluşlarına partisindeki aday adaylığı süreci ile ilgili teşekkür geldi.
AK Parti Bartın Milletvekili aday adayı Emin Özkan, aday adaylığı süreci ile ilgili, basın mensuplarına teşekkür etti.
Basın mensuplarının bu süreçteki görüş ve önerilerini önemsediğini kaydeden Özkan şöyle konuştu:
"Çok kıymetli basın mensupları, 14 Şubat 2015 Cumartesi günü Ak Parti Bartın İl Başkanlığına resmen müracaat ederek Ak Parti Bartın Milletvekili Aday Adaylığı sürecim başladı. Münacat ettiğim ilk günden bugüne kadar kamuoyu nezdinde yaptığım görüşmeler ve yazılı açıklamalarımda her zaman sizlerin yakın ilgi ve alakasını gördüm. Gerek görsel, gerek yazılı ve internet medyasında sıcak ilgi ve alakanızı hep yanımda hissettim. Sizlerin görüş ve önerilerini çok önemli addettim. Kamuoyu nezdinde yaptığım çalışmalarda basınımızın önemini azami derecede dikkate aldım. Süreç içerisinde vermiş olduğunuz öneri ve destekleriniz içiniz hepinizin gerek şahsına ve gerekse kurumlarınıza en kalbi şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 7 Nisan Salı günü belirlenecek olan Ak Parti Bartın Milletvekili adaylığı ile aday adaylık süreci tamamlanmış ve yepyeni bir sürece girilmiş olacaktır. Rabbim bize adaylık ve Bartın’ımıza hizmet etme imkanını nasip ederse, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada her zaman sizlerle beraber ve sizlerin önerilerini dikkate alan bir anlayışla yoluma devam edeceğimin bilinmesini özellikle belirtmek isterim. Halka hizmet anlayışı olan siyasetin düzgün ve en iyi şekilde yapılması için basınımızın güzide mensuplarının önerilerinin önemini çok iyi bilmekteyim. Bir dönem bir gazetede köşe yazarlığı yapmış bir arkadaşınız olarak da hepinize ayrı bir muhabbet duymaktayım. Kendimi hep sizlerden biri olarak görmekteyim. Adaylık nasip olmazsa da daha önceki süreçlerde olduğu gibi yine hiçbir endişeye gerek olmaksızın öncelikle Ak Parti teşkilatımın emrinde başarıya ulaşmak için her türlü çalışmaya devam edeceğim. Yine siz değerli basın mensuplarımız ve basın yayın kuruluşlarımızla dostane ilişkilerimin artarak devam edeceğini bir kez daha ifade etmek isterim. Özetle uzun yıllar Bartın’a hizmet edebilme amacıyla çıktığım bu yolda beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan basınımızın çok değerli mensupları ve basın yayın kuruluşlarının çok değerli yöneticilerine çok çok teşekkür ediyorum. Emekleriniz için kalbi şükranlarımı sunuyorum. Teşekkürler Bartın’ımızın değerli basın mensupları, Teşekkürler tüm basın yayın kuruluşlarının yöneticileri, Teşekkürler hizmetin en iyisini hak eden Bartınlı hemşehrilerim.”

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
GECE ASFALT SERİLDİ, GÜNDÜZ PALETLİ GEÇTİ
Tarsus TAG Otoyolunda Feci Kaza: Uzman Çavuş Hayatını Kaybetti
Çöp Kamyonuna Çarpan Otomobil Can Aldı
ÇAMLIYAYLA- ÇAKIRLI ARASI 6 KİLOMETRELİK YOL ASFALTLANDI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN "ZİRAİ DONDAN ZARAR GÖREN TÜM ÇİFTÇİLERİMİZİN ZARARLARINI KARŞILAYACAĞIZ"
ERDEMLİ'DE KÜSTÜLLÜ-KIZILEN ARASI 4 BİN 200 METRELİK BAĞLANTI YOLU YENİLENDİ
BÜYÜKŞEHİR GÜLNAR’DA 105 BİN DOMATES FİDESİ DAĞITTI
MERSİN'DE PARA ETMEYEN, TARLADA KALAN KARPUZ BEDAVA DAĞITILDI
Tece’de Aynı Gün İki Kavga: Cenazede Başladı, Taziyede Devam Etti
Fındıkpınarı’nda kamyon eve çarptı: Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti

Mersin Haber ,Mersin