Tunus Heyetinden Başkan Bozbey'e Ziyaret

Türkiye’deki kooperatifleri incelemek için Tunus’tan gelen heyet, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyar etti.

03 Nisan 2015 Cuma, 14:27
Tunus Heyetinden Başkan Bozbey'e Ziyaret
-

Türkiye’deki kooperatifleri incelemek için Tunus’tan gelen heyet, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyar etti.
Kendi ülkelerinde hazırlanacak Kooperatif Kanunu için Tunus’tan Türkiye’ye gelen heyet Bursa’da da incelemelerde bulundu. Birleşmiş Milletler Uluslararası Çalışma Örgütü (BM/ILO) Kuzey Afrika Bölge Temsilcisi Kholoud Al Khaldi, ILO Tunus temsilcileri, Tunus Sendikalar Konfederasyonu, Tunus Mesleki Eğitim ve Çalışma Bakanlığı yetkilileri, Tunus Endüstri, Ticaret ve Küçük Sanatlar Konfederasyonu, Tunus Ariaya Kooperatifi ve BM/ILO Kooperatifçilik Başdanışmanı Prof. Hüseyin Polat, Bursa temasları kapsamında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde ziyaret etti. Tunus heyetinin ziyaretine Emir-Koop Başkanı Ekrem Pamuk ve Bursa Köy-Koop üyeleri de eşlik etti.
Türkiye’deki kooperatifçiliği yerinde incelemek için Bursa’yı ziyaret ettiklerini belirten BM/ILO Kuzey Afrika Bölge Temsilcisi Kholoud Al Khaldi, Bursa’da uygulanan örnek projeleri Tunus’ta hayata geçirmek istediklerini kaydetti. Yaptıkları incelemeler sonucunda Nilüfer Belediyesi’nin kooperatiflere önemli bir desteği olduğunu gözlemlediklerini dile getiren Kholoud Al Khaldi, Nilüfer Belediyesi’nin bu bilgi ve deneyimlerinden yararlanmak istediklerini söyledi.
Kooperatiflerle yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bozbey, kooperatiflerin önemine dikkat çekti. Bozbey, Bursa’da başarıya ulaşan çok sayıdaki kooperatifin çalışmalarından bahsetti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERİ YERİNDE YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR
SANATÇI REMZİ KARABULUT’TAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ:
23. MERSİN ULUSLARARASI MÜZİK FESTİVALİ’NE ANLAMLI BAŞLANGIÇ
TOROSLAR’DA YENİ İMAR YOLLARI ULAŞIMA NEFES ALDIRIYOR
TARİHİ KİLİKYA YOLU PROJESİ’NİN 4. TURU TOROSLAR’IN ETEKLERİNDE YÜRÜNDÜ
VALİ TOROS, ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ‘YANGIN YÖNETİM MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
KAÇAK TELEFON OPERASYONUNDA 12 GÖZALTI
Çakır: "mersin’de Oluşan Güçlü Lobi Ankara’da da Sürmeli"
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TEDAVİ GÖREN DOKUCU'YA ZİYARET
DRİFT YAPAN 4 ARACA CEZA

Mersin Haber ,Mersin