Tekirdağ'da Gıda İşletmelerine Teşekkür Belgesi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdürlüğü tarafından gıda denetimlerinde asgari teknik ve hijyenik şartlara uygunluk gösteren 13 gıda işletmesine teşekkür belgesi verildi.

03 Nisan 2015 Cuma, 10:34
Tekirdağ'da Gıda İşletmelerine Teşekkür Belgesi
-

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdürlüğü tarafından gıda denetimlerinde asgari teknik ve hijyenik şartlara uygunluk gösteren 13 gıda işletmesine teşekkür belgesi verildi.
Gıda işletmelerine teşekkür belgesi verilmesi amacıyla düzenlenen toplantıya Tekirdağ Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sami Kayın, Lokantacılar Odası Başkanı Lütfü Çebi, Fırıncılar Derneği Başkanı Kazım Yiğit ve Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren belge almaya hak kazanan 13 gıda işletme temsilci katıldı.
Teşekkür belgesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü kontrol görevlileri tarafından yapılan gıda denetimlerinde asgari teknik ve hijyenik şartlara denetim tarihi itibarıyla uygun olan gıda işletmelerine verildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Ziyaret
EMEKLİLERE SOHBET EVİ GELİYOR
ATİLLA TOROS, DEVLET SU İŞLERİ (DSİ) 67. ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
TARSUS, ALİFAKI- TUZLA YOLUNDA KAZA
HALK KART ÖDEMLERİ YATIRDI
MERSİN İLE ÇİN’İN XINING KENTİ ARASINDA ‘KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ’ İMZALANDI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR, MERSİN’E ÖZGÜ KUMAŞ VE DOKUMALARI DÜNYAYA TAŞIYACAK
Tarsus, Çamalan’da Orman Yangınlarına Karşı Ortak Devriye
BAŞKAN ÇAKIR "HEDEF, TEKSTİL KENT'LE DOĞRUDAN İHRACAAT"
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 'NE "BESLENME DOSTU VE FİZİKSEL AKTİVİTEYİ DESTEKLEYEN İŞ YERİ" BELGESİ

Mersin Haber ,Mersin