Tarım Fuarı'nın Gözdesi 'akbaş' Köpekleri

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, açılışına katıldığı Tarım Fuarı’nı gezerek yerli köpek ırklarından olan ’Akbaş’ köpekleri hakkında bilgi aldı.

03 Nisan 2015 Cuma, 14:19
Tarım Fuarı'nın Gözdesi 'akbaş' Köpekleri
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, açılışına katıldığı Tarım Fuarı’nı gezerek yerli köpek ırklarından olan ’Akbaş’ köpekleri hakkında bilgi aldı.
Tepebaşı Belediyesi’ne ait Çamlıca’daki pazar yerinde açılan tarım fuarında stantları gezerek çiftçilerle görüşen Ataç, Eskişehir- Sivrihisar ilçesinin önemli köpek ırklarından bir olan Akbaş’lar için oluşturulan bölümü de ziyaret etti. Burada, Yerli Köpek Irklarını Koruma, Araştırma Islah ve Tanıtma Federasyonu Başkanı Doğan Kutay ile de görüşen Ataç, bu ırkın geliştirilmesi ve korunması için verilen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kutay, yazdığı ‘Türk Çoban Köpeği Akbaş’ adlı kitabını imzalayıp Başkan Ataç’a armağan etti.
TEPEBAŞI’NIN KONUĞU
Fuara tanıtım için getirilen 10 Akbaş Köpeği, gündüz fuarda, gece de, Tepebaşı Belediyesi’nin Hayvan Barınağı’nda kalacak. Yetkililer, bu özel köpekleri konuk etmekten memnuniyet duyduklarını söylediler.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN MİNİKLERE YAZ BOYU YÜZME KURSU
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASI : 1 YARALI
BAŞKAN BOLTAÇ: “TARSUS’A HUZUREVİ VE PALYATİF YAŞAM MERKEZİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
KEMAL DURU, ANAMUR KAYMAKAMI.OLDU
ŞAP ALARMI... HAYVAN SATIŞ YERLERINE GEÇİCİ KAPANMA TALİMATI
MERSİN'DE 15 KAMYON KARPUZ DAĞITILACAK
TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERİ YERİNDE YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR
SANATÇI REMZİ KARABULUT’TAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ:
23. MERSİN ULUSLARARASI MÜZİK FESTİVALİ’NE ANLAMLI BAŞLANGIÇ
TOROSLAR’DA YENİ İMAR YOLLARI ULAŞIMA NEFES ALDIRIYOR

Mersin Haber ,Mersin