Muratpaşalı Jimnastikçiler Madalya Avında

Muratpaşa Belediyespor Ritmik Jimnastik Takımı, hafta sonunda (4-5 Nisan) Nevşehir’de yapılacak olan 2015 yılı birinci etap Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası’nda 7 sporcuyla madalya mücadelesi verecek.

03 Nisan 2015 Cuma, 13:49
Muratpaşalı Jimnastikçiler Madalya Avında
-

Muratpaşa Belediyespor Ritmik Jimnastik Takımı, hafta sonunda (4-5 Nisan) Nevşehir’de yapılacak olan 2015 yılı birinci etap Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası’nda 7 sporcuyla madalya mücadelesi verecek.
Yıldızlarda Azra Akıncı, Nilgün Sarıoğlu, İdil Keleş, Gökçesu Suna, gençlerde de Serap Tırtır, Cansu Kaplan ve Taisia Musabekov yeni yılın ilk şampiyonasında rakipleriyle mücadele edecek.
Yeni yılın ilk şampiyonasına yaklaşık üç aydır haftada altı gün antrenman yaparak hazırlandıklarını belirten Muratpaşa Belediyespor Ritmik Jimnastik Antrenörü Merve Kahraman, “Şampiyonaya oldukça iyi hazırlandık. Birinci etap Türkiye Şampiyonası’nda sporcularımızdan madalyalar bekliyorum. İp, lobut, çember ve top branşlarında madalya mücadelesi vereceğiz” diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA'DA "ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI " YAPILDI
MERSİN ESOB'DAN TARSUS MMT AMERİKAN HASTANESİYLE SAĞLIK ANLAŞMASI
ANNE VE ÇOCUKLARININ YANINDA DRİFT YAPAN TAKSİCİYE GEREKEN YAPILDI
CHP GENEL MERKEZİ ORGANİZASYONU'NDAN MERSİN TSO'YA ZİYARET
Mersin Valisi Atilla Toros, Mut OSB, Müteşebbis Heyet Toplantısına Başkanlık Yaptı
AKDENİZ BELEDİYESİ HALKIN SAĞLIĞINI ÖN PLANDA TUTUYOR
BAŞKAN YILDIZ, MİMARLAR ODASI İLE BİR ARAYA GELDİ
MSK YENİ SEZONA ÇOK SIKI HAZIRLANIYOR
Tarsus'ta Genç Adamın Cansız Bedeni Bulundu
Kontrolden çıkan otomobil işyerine daldı

Mersin Haber ,Mersin