Erbaalı Tütün Üreticilerinin Su Sorunu Çözülüyor

Tokat’ın Erbaa ilçesinde tütün ekicilerinin her yıl karşılaştıkları fide ve dikim sulama sorununun Erbaa Belediyesi tarafından çözüleceği kaydedildi.

03 Nisan 2015 Cuma, 16:51
Erbaalı Tütün Üreticilerinin Su Sorunu Çözülüyor
-

Tokat’ın Erbaa ilçesinde tütün ekicilerinin her yıl karşılaştıkları fide ve dikim sulama sorununun Erbaa Belediyesi tarafından çözüleceği kaydedildi.
Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, Osman Gazi Mahallesi Muhtarı Ömer Kale, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Hacı Akçay, Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Hasan Südütemiz ve Ziya Gökalp Mahallesi Muhtarı Hasan Yeşersin’i makamında kabul etti. Ziyarette muhtarlar Başkan Yıldırım’a çiftçilerin tütün fidesi ve dikim sırasında yaşadıkları sulama sorununu dile getirdi. Başkan Yıldırım’ın sorunun çözülmesi noktasında İmbat Çayından tankerlerle sulama suyu alan çiftçiler için boru sistemi kurulması için talimat verdi. Yapılan çalışma ile birlikte tütün ekicilerinin her yıl tankerlerle İmbat Çayından su çekerek karşılamaya çalıştığı su ihtiyacını artık enerji kullanılmadan kurulacak boru sistemiyle yapılacağı kaydedildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ANNE VE ÇOCUKLARININ YANINDA DRİFT YAPAN TAKSİCİYE GEREKEN YAPILDI
CHP GENEL MERKEZİ ORGANİZASYONU'NDAN MERSİN TSO'YA ZİYARET
Mersin Valisi Atilla Toros, Mut OSB, Müteşebbis Heyet Toplantısına Başkanlık Yaptı
AKDENİZ BELEDİYESİ HALKIN SAĞLIĞINI ÖN PLANDA TUTUYOR
BAŞKAN YILDIZ, MİMARLAR ODASI İLE BİR ARAYA GELDİ
MSK YENİ SEZONA ÇOK SIKI HAZIRLANIYOR
Tarsus'ta Genç Adamın Cansız Bedeni Bulundu
Kontrolden çıkan otomobil işyerine daldı
KEŞLİ MAHALLESİ’NDE “KÖYDE ŞENLİK, TARSUS’TA GELECEK VAR” HEYECANI
Mersin'de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

Mersin Haber ,Mersin