Dünyam Hastanesi Çalışanlarına Kanser Eğitimi

Dünyam Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Atalay, hastane çalışanlarına 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle kanser eğitimi verdi.

03 Nisan 2015 Cuma, 10:06
Dünyam Hastanesi Çalışanlarına Kanser Eğitimi
-

Dünyam Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Atalay, hastane çalışanlarına 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle kanser eğitimi verdi.
Hastane konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Dünyam Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Atalay ve hastane çalışanları katıldı. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Atalay, konferansta kanserin önemine değindi. Atalay, "1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle özellikle kadınlarda görülen meme kanser nedeniyle ve kalın bağırsak kanseri ile ilgili bilgi veriyoruz. Özellikle hanımların göğüslerinde kitle olanların, meme derisinde değişiklik olanların erken müracaatları ile memeyi koruyarak ameliyatlar yapıyoruz. Memenin tamamını almadan çok modern ameliyat teknikleri, hatta memenin yerine farklı dokular koyarak estetiğini bozmadan ameliyat yapma imkanları olmaktadır. Erken gelmekle yaşam standardı normale dönmektedir. Bu konuda hanımların özen göstermesini ve bir hekime danışmalarını öneriyoruz" diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
CUMHURİYET HALK PARTİSİ HEYETİNDEN, MERSİN ESOB'A ZİYARET
Tarsus'ta Emekliler, Seramik Yaptı
"Köyde Şenlik, Tarsus’ta Gelecek Var" Heyecanı Keşli Mahallesi’nde
Vali Toros, Mut Adalet Sarayına Ziyarette Bulundu
Jandarmadan Mut'ta Kaçak Makaron Operasyonu
Tarsus’ta 29 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Kovalamacayla Yakalandı
Vali Toros, Mut Orman İşletme Müdürlüğünü Ziyaret Etti
Vali Toros'tan Başkan Orhan'a İ-adei Ziyaret
Fındıkpınarı - Arslanköy Arasını 18 Km’ye Düşürdü
Büyükşehir’in Yayla Konserleri’yle Kırsaldan Müzik Sesleri Yükseliyor

Mersin Haber ,Mersin