YÖK'ten 'usulsüz Diploma' Açıklaması

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), bir vakıf üniversitesinde usule aykırı diploma ve derece verildiği, yönetiminde de usulsüzlükler olduğu iddialarına ilişkin başlatılan soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

02 Nisan 2015 Perşembe, 07:43
YÖK'ten 'usulsüz Diploma' Açıklaması
-

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), bir vakıf üniversitesinde usule aykırı diploma ve derece verildiği, yönetiminde de usulsüzlükler olduğu iddialarına ilişkin başlatılan soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.
YÖK’ten yapılan açıklamada, bugün bazı ulusal gazetelerde yer alan bir vakıf üniversitesinde usule aykırı diploma ve derece verildiği, bunun yanısıra yönetiminde usulsüzlükler olduğuna dair haberler üzerine açıklama yapılmasına ihtiyacı doğduğu belirtilerek, "Kamuoyunun bilmesini isteriz ki usule aykırı, haksız yollardan diploma ve derece iktisabına yönelik bütün idari ve hukuki tedbirleri almak ve gerektiğinde soruşturma açmak hem görevimiz hem de önceliğimizdir. Bu bağlamda 27 Ocak 2015 tarihinde bu iddialara ilişkin soruşturma başlatılmış olup, bu soruşturma halen devam etmektedir” denildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Down Sendromlu Genç Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı
DÜĞÜN DE ATILAN HAVAYİ FİŞEK ÇOUĞU YARALADI
Farklı Noktalarda Çıkan Orman Yangınları Kontrol Altına Alındı
MERSİN'DE MOTORSİKLETLİ, HEİMLİCH MANEVRASIYLA HAYAT KURTARDI
BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHİR’İN DÜZENLEDİĞİ EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NI İNCELEDİ
-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS'TA SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE SU DAĞITTI
BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YKS HEYECANINA ORTAK OLDU
MERSİN'DE ARAÇ DÜKKANA GİRDİ
SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇILAR BÜYÜKŞEHİR’LE YETİŞİYOR
Dünya Bankası Heyetinden Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ziyaret

Mersin Haber ,Mersin