Van'da Dernek Açılışı

VAN (İHA) – Van’ın İpekyolu ilçesinde faaliyete geçen Erek Mahallesi Demokratik Halk Meclisi Derneği’nin açılışı yapıldı.

02 Nisan 2015 Perşembe, 16:42
Van'da Dernek Açılışı
-

VAN (İHA) – Van’ın İpekyolu ilçesinde faaliyete geçen Erek Mahallesi Demokratik Halk Meclisi Derneği’nin açılışı yapıldı.
Dernek açılışı Halkların Demokratik Partisi (HDP) Van İl Eş Başkanı Veysi Dilekçi tarafından yapıldı. Kurdele kesiminden sonra bir konuşma yapan Erek Mahallesi Demokratik Halk Meclisi Derneği eş başkanları Veysi Özaraz ve Bedriye Karay, mahalle meclisinin sorunları yerinde ve yerel güçlerle birlikte çözeceğini söyleyerek, “Böylece katılımı sağlamakta her şeyi yukardan bekleyen kitleler yerine, sorunları sahiplenen ve çözümüne katkı sunmaya çalışan bilinçli kitlelerin oluşumunu sağlamış olacağız. Demokrasi, özgürlüğün yerel ruhuna dayanır. Halkın ev veya yuva olarak adlandırdığı şey; küçük bir mekân, bir konut, apartman ya da apartmanlardan oluşan ve çoğu kez mahalle olarak adlandırılan bir kavramdır ve insanların hayatında özel bir önemi var. Kentlerde hemen hemen her insan bir tür mahallede yaşamaktadır. Biz de bugün açılışını yapacağımız mahalle meclisimize tüm arkadaşlarımızın katılım sağlamalarını ve bizimle birlikte hareket etmelerini umuyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından yapılan ikramdan sonra davetliler müzik eşliğinde halaylar çekti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Feci Kaza: Araç Yoldan Çıktı, 1 Kişi Ağır Yaralandı
Tarsus'ta Kullanılmış Giysi Kumbaralarının Düzenli Olarak Toplanması İsteniyor
Başkan Yıldız, Muay Thai Sporcularıyla Buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi Heyetinden, Mersin ESOB'a Ziyaret
Tarsus'ta Emekliler, Seramik Yaptı
"Köyde Şenlik, Tarsus’ta Gelecek Var" Heyecanı Keşli Mahallesi’nde
Vali Toros, Mut Adalet Sarayına Ziyarette Bulundu
Jandarmadan Mut'ta Kaçak Makaron Operasyonu
Tarsus’ta 29 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Kovalamacayla Yakalandı
Vali Toros, Mut Orman İşletme Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin