Profesyonel Hakemlik Resmen Başladı

Türkiye Futbol Federasyonu, ülkemizde uzun yıllardır pek çok kez gündeme getirilen profesyonel hakemlik konusunda dev bir adım attı.

02 Nisan 2015 Perşembe, 11:01
Profesyonel Hakemlik Resmen Başladı
-

Türkiye Futbol Federasyonu, ülkemizde uzun yıllardır pek çok kez gündeme getirilen profesyonel hakemlik konusunda dev bir adım attı.
Mart ayı içerisinde imzalanan sözleşmelerle hakemler Cüneyt Çakır, Hüseyin Göçek, Barış Şimşek, Mete Kalkavan, Ali Palabıyık ve Fırat Aydınus profesyonel hakemliğe adım atarak ilk sözleşmeli hakemleri oldular.
TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in göreve geldiği günden bu yana tüm konuşmalarında yer verdiği ve hayata geçmesi için büyük çaba sarf ettiği bu yeni sistemle hakemler çok önemli bir güvenceye kavuştu.
Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde çalışmalara başlayan hakemler haftanın üç günü (Salı, Çarşamba ve Perşembe) TFF’nin Beykoz Riva’da yer alan idari merkezine gelerek çalışmalarını Merkez Hakem Kurulu gözetiminde sürdürecek. Sözleşmeli hakemler ayrıca kurs, konferans ve seminerlerde eğitim verecek. Hakemler, mesaileri sırasında hakem eğitimlerinde kullanılacak görüntüleri belirleyerek özel içerikler hazırlanmasına katkıda bulunacak. 3 aylık pilot uygulama sonrası sözleşmeli hakemliğe gelecek sezondan itibaren diğer hakemlerin de katılması planlanıyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
DOĞANAY İLE ALPER'DEN BAŞKAN SOFU İLE GÖRÜŞTÜ
Garnizon Komutanı Albay Atalay Kostak’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Hoş Geldin Ziyareti
BAKAN YERLİKAYA, BILECİK'TE YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
19. ULUSAL DAĞCILIK FESTİVALİ
BÜYÜKŞEHİR’İN İYİ ENERJİ UYGULAMALARINA CDP’DEN LİDERLİK PUANI
TOROSLAR’DA YAZ SPOR OKULLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
MERSİN SİVİL KATILIMDA ÖNCÜ KENTLERDEN BİRİ OLUYOR
Anamur Kaymakamlığı Koordinesinde Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi
Tarsus Üniversitesi ile Özbekistan’daki 6 Üniversite Arasında İş Birliği Protokolü
Tarsus’ta Silahlı Saldırı: 1 Aylık Evli Genç Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin