Gelibolu'da Kan Bağışı Kampanyası

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesindeki Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksek okulunda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışına öğrenciler ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

02 Nisan 2015 Perşembe, 11:24
Gelibolu'da Kan Bağışı Kampanyası
-

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesindeki Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksek okulunda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışına öğrenciler ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Çanakkale Kızılay Kan Merkezinden 6 kişilik ekiple gelen yetkililer okul karşısına kurdukları kan alım aracında Dr. Muammer Eçir başkanlığında kan alımı yaptılar. Çanakkale Kızılay Kan Merkezi Doktoru Muammer Eçir. Kan vermenin faydalarından bahsederken, “Her kan bağışında bulanan insanın, bir can kurtardığını düşünürsek önemi ortaya çıkıyor. Her sağlıklı insan kan vermelidir” dedi. Bu arada, kan vermeye gelen vatandaşların arasında, Gelibolu Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Eligül’de vardı. Kan bağışında bulunan ilçe başkanı Eligül, “Her insan hem kendi sağlığı, hemde bir can kurtarmak için kan vermelidir” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ERDEMLİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI
BAŞKAN SOFU, DOĞANAY İLE ALPER'İ ZEVZET TEPESİ SOSYAL TESİSLERİNİ GEZDİRDİ
Garnizon Komutanı Albay Atalay Kostak’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Hoş Geldin Ziyareti
BAKAN YERLİKAYA, BILECİK'TE YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
19. ULUSAL DAĞCILIK FESTİVALİ
BÜYÜKŞEHİR’İN İYİ ENERJİ UYGULAMALARINA CDP’DEN LİDERLİK PUANI
TOROSLAR’DA YAZ SPOR OKULLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
MERSİN SİVİL KATILIMDA ÖNCÜ KENTLERDEN BİRİ OLUYOR
Anamur Kaymakamlığı Koordinesinde Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi
Tarsus Üniversitesi ile Özbekistan’daki 6 Üniversite Arasında İş Birliği Protokolü

Mersin Haber ,Mersin