Eyyübiye Belediyesi Yol Beykapısı Caddesine Neşter Vurdu

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Arap Meydanı ve Beykapısı arasından kalan caddede yol yapım çalışmalarına başladı.

02 Nisan 2015 Perşembe, 19:54
Eyyübiye Belediyesi Yol Beykapısı Caddesine Neşter Vurdu
-

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Arap Meydanı ve Beykapısı arasından kalan caddede yol yapım çalışmalarına başladı.
Arap Meydanı ve Beykapısı arasında kalan ve Beykapısı Caddesi olarak da bilinen yol, esnaflardan gelen talep doğrultusunda yapılmaya başlandı. Bazalt taşlarının sökümüyle başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Bozuk yolu olmayan bir Eyyübiye için çalışıyoruz" dedi.
Yaklaşık 2600 metrekare alanı kaplayan yol yapım çalışmalarının 4 gün süreceği belirtildi. Bazalt taşlarının sökümüyle başlayan yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ekinci’ye, Eyyübiye Belediye Meclis üyeleri eşlik etti. Başkan Ekinci, yol yapım çalışmalarının yapıldığı alanda esnaflarla bir araya gelip esnafın sorunlarını dinledi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI 16 BİN 881 TL
KADINLARI GÜÇLENDİREN ‘PAZARTESİ BULUŞMALARI’ SÜRÜYOR
Mersin ve Adana, Fuarlarda Tek Vücut: "Hedef ‘Çukurova Fuar Merkezi"
ELEKTRİK HATTI KAYNAKLI YANGINA SU TANKERLİ MÜDAHALE
TARSUS ÜLKÜ ÇİÇEKLERİ MORAL DEPOLADI
EVİN BAHÇESİNDEN KAMYONLAR DOLUSU ÇÖP ÇIKTI!
JANDARMA, 41 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHISI YAKALADI
OTOYOL JANDARMASINDAN DRONE DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ
MESKİ İLE ASKİ ARASINDA “BELEDİYE SU KARDEŞLİĞİ PROTOKOLÜ” İMZALANDI
ATALIK TOHUMLARIN YOLCULUĞUNA EŞLİK EDİYOR

Mersin Haber ,Mersin