Büyükşehir'den Su Borusunun Patlaması İle Mağdur Olan Vatandaşlara Destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ su borusunun patlaması sonucu ev, işyeri ve depoları zarar gören vatandaşlara temizlik desteği sağlıyor.

02 Nisan 2015 Perşembe, 11:09
Büyükşehir'den Su Borusunun Patlaması İle Mağdur Olan Vatandaşlara Destek
-

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ su borusunun patlaması sonucu ev, işyeri ve depoları zarar gören vatandaşlara temizlik desteği sağlıyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nün koordinasyonundaki ekipler, Gayret Mahallesi’nde su baskınından zarar gören vatandaşların ev, işyeri ve depolarında temizlik yapıyor. Yetkililer, su baskınına uğrayan ev ve işyerlerinde vatandaşların mağdur olmaması için Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in talimatı doğrultusunda tüm imkanları ile mağdur vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarını belirttiler. Yetkililer, bu doğrultuda Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimlerinin sorumlularının kapı kapı dolaşarak tespit yaptığını, imkanı olmayan birkaç aileye de Büyükşehir Belediyesi’nin sığınma evlerinde barınma imkanı sağlandığını belirttiler.
Kömürlükteki eşyaları su baskınında zarar gören Aslan Kurtçu, Büyükşehir Belediyesi’nin elinden gelen her şeyi yaptığını kaydederek, “Ufak tefek eşyalarımız vardı, kömürlükte onlar zarar gördü. Cana gelmedi, Allah herkese sağlık versin" diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın raporuna göre su baskınında 168 kömürlük, 24 kapıcı dairesi, 3 işyeri, 8 depo, 4 kazan dairesi ve 13 araç etkilendi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, 5 vatandaşın da su baskını ile ilgili kendilerine dilekçe ile başvuruda bulunduğunu kaydettiler.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Garnizon Komutanı Albay Atalay Kostak’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Hoş Geldin Ziyareti
BAKAN YERLİKAYA, BILECİK'TE YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
19. ULUSAL DAĞCILIK FESTİVALİ
BÜYÜKŞEHİR’İN İYİ ENERJİ UYGULAMALARINA CDP’DEN LİDERLİK PUANI
TOROSLAR’DA YAZ SPOR OKULLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
MERSİN SİVİL KATILIMDA ÖNCÜ KENTLERDEN BİRİ OLUYOR
Anamur Kaymakamlığı Koordinesinde Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi
Tarsus Üniversitesi ile Özbekistan’daki 6 Üniversite Arasında İş Birliği Protokolü
Tarsus’ta Silahlı Saldırı: 1 Aylık Evli Genç Hayatını Kaybetti
Aynı Noktada Her Gün Aynı Senaryo: Duygu Sömürüsüne Dikkat!

Mersin Haber ,Mersin