85 Mağdur Aileye 8 Bin 987 Lira Destek

Bingöl Merhamet Eli Derneği, Mart ayı faaliyetleri kapsamında 85 mağdur ve yardıma muhtaç aileye 8 bin 987 lira değerinde yardımda bulundu.

02 Nisan 2015 Perşembe, 15:26
85 Mağdur Aileye 8 Bin 987 Lira Destek
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bingöl Merhamet Eli Derneği, Mart ayı faaliyetleri kapsamında 85 mağdur ve yardıma muhtaç aileye 8 bin 987 lira değerinde yardımda bulundu.
Merhamet Eli Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Refik Gönül, 85 muhtaç aileye, Mart ayında toplam 8 bin 987 lira değerinde yardımda bulunduklarını söyledi. Bingöl’deki mağdur ve muhtaç insanlara ulaşmaya azami gayret sarf ettiklerini dile getiren Gönül, "Merhamet Eli Derneği olarak amacımız, bizlere yapacağınız yardımları tespit ettiğimiz ve edeceğimiz ailelere sağlıklı bir şekilde ulaştırmaktır. Bunun için başvuruları değerlendirip derecelendirdikten sonra gerçek manada ihtiyaç sahibi olduğuna inandığımız ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Dileyen hayırsever ve yardımsever kardeşlerimiz, yardım çalışmalarımızı yerinde görebilir ve bizzat dağıtım çalışmalarımıza katılabilirler. İnşallah bu vesileyle hem muhtaç ailelerin mağduriyet derecesini görebilir, hem de muhtaç bir aileye yardımda bulunmanın manevi huzurunu hissedebilirler. Yaptığımız yardımlar elbette Bingöl’deki hayırsever kardeşlerimiz sayesinde oluyor. Ayrıca düzenli olarak kendilerine aracı olduğumuz Avrupa Yetim Der’in 5 kardeş ailesine nakit paralarını ulaştırdık. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun" dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ATEŞ SAVAŞÇILARINDAN GÜLNAR, ANAMUR VE MUT'TA ÇIKAN YANGINLARA ANINDA MÜDAHALE
TARSUS TSO İLE TARSUS BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNDE "YEŞİL ÇATI TARSUS" PROJE TOPLANTISI
VALİ  TOROS, ÇAD CUMHURİYETİ TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ ADOUM DANGAİ NOKOUR GUET VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE GÖRÜŞTÜ
MERSİN'DE GÜMRÜK KAÇAĞI ELEKTRONİK SİGARA VE KAÇAK EŞYA YAKALANDI
BÜYÜKŞEHİR, TARSUS CETVEL KÖPRÜSÜ KAVŞAĞI’NI MODERN HALE GETİRDİ
ÖĞRENCİLERİN EN SEVDİĞİ ŞEHİRLERDEN BİRİ YİNE MERSİN OLDU
ERDEMLİ'DE SABAH DENİZE GİREN EMEKLİ ASKER HAYATINI KAYBETTİ
ÇÖP EV, ÜÇÜNCÜ KEZ TEMİZLENDİ! 6 TON ÇÖP ÇIKTI
SİLİFKE'DE AĞAÇLIK ALANDA YANGIN
ÜLKÜ OCAKLARI MERSİN İL BAŞKANI AHMET BEBEK, ÜLKÜ ÇİÇEKLERİ YAZ KAMPINI ZİYARET ETTİ

Mersin Haber ,Mersin