Dağ Yöresi Köylerine Meyve Fidanı

Bursa Kent Konseyi (BKK) Çevre Çalışma Grubu ve Oyak Renault Otomobil Fabrikaları iş birliğiyle Keles ve Harmancık ilçelerinde 7 köye 3 bin 300 adet meyve fidanı dağıtıldı.

01 Nisan 2015 Çarşamba, 10:56
Dağ Yöresi Köylerine Meyve Fidanı
-

Bursa Kent Konseyi (BKK) Çevre Çalışma Grubu ve Oyak Renault Otomobil Fabrikaları iş birliğiyle Keles ve Harmancık ilçelerinde 7 köye 3 bin 300 adet meyve fidanı dağıtıldı.
Keles’e bağlı Kemaliye köyünde yapılan törene Oyak-Renault çalışanları, BKK Çevre Çalışma Grubu üyeleri, köy muhtarları ve köy halkı katıldı. Törende konuşan BKK Çevre Çalışma Grubu Temsilcisi Ayhan Sarıbıyık, Oyak-Renault’nun sponsorluğunda kendileri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 7 köye meyve fidanı verdiklerini söyledi. Köylere şeftali, erik, kiraz, elma fidanı verildiğini hatırlatan Sarıbıyık, Oyak-Renault ile beraber 10 yıl boyunca her yıl 7 köye 2 binden fazla meyve fidanı dağıtıldığını belirtti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARİYER MERKEZİ İŞBİRLİKLERİYLE GÜÇLENİYOR
Mersin Akdeniz’de Ambulans ile Kamyonet Çarpıştı: Kaza Maddi Hasarla Atlatıldı
Başkan V. Şener Yenilenen Barış Parkında İncelemelerde Bulundu
Mersin Büyükşehir’in ‘grup Çalışması Danışmanlığı’ İle Yalnız Değilsiniz!
Mersin’de 2021’deki Restoran Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu?
Mercan Bilim Merkezi’nde Yaz Okulu Atölyeleri Büyük İlgi Görüyor
Mezitli’de Kavşakta Dirift Kabusu
Mersin Erdemli'deki İncir Videosu İçin "Hepimiz Bir Değiliz" Çeşmeli’de Satıcıdan Tepki Videosu
Mezitli’de Klima Motoru Yangını Korkuttu
Mersin’de ikinci çevreyolunda feci kaza

Mersin Haber ,Mersin