Büyükelçi Mohamed El Fatah Naciri İslam Dünyasının En Büyük Toplantısında 22 Yirmi İki Arap Devletini Temsil Etti

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu ve Arap Devletler Ligi Ürdün Haşimi Krallığı ve Filistin Devleti Ankara Büyükelçiliği işbirliğiyle Ankara’da düzenlenen Barış kenti Kudüs Zirvesi toplantısında 22 Arap Devletini temsil etti.

01 Nisan 2015 Çarşamba, 11:19
Büyükelçi Mohamed El Fatah Naciri İslam Dünyasının En Büyük Toplantısında 22 Yirmi İki Arap Devletini Temsil Etti
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu ve Arap Devletler Ligi Ürdün Haşimi Krallığı ve Filistin Devleti Ankara Büyükelçiliği işbirliğiyle Ankara’da düzenlenen Barış kenti Kudüs Zirvesi toplantısında 22 Arap Devletini temsil etti.
Arap Devletler Türkiye temsilcisi Büyükelçi Mohamed El Fatah Naciri Ürdün Haşimi Krallığı Kralı Kral Abdullah ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbasın himayelerinde Ankara Sheraton Hotel’de yapılan Barış kenti Kudüs
zirvesinde Arap Devletleri temsilen yapmış olduğu konuşmasında Kudüs’te barışın dünyada barışın anlamına geldiğini belirterek, "İsrail Hükümetleri kasıtlı olarak coğrafi ve demografik yapıyı değiştirmeye çalışıyor. Boğucu bir abluka uyguluyor. Kudüs’te yaşayanlara destek vermeliyiz" dedi.
Barış kenti Kudüs Zirvesi’nde konuşan Büyükelçi Mohamed El Fatah Naciri toplantıya destek veren Ülkelere Devlet Başkanlarına ve Krallara uluslararası topluma sivil toplum kuruluşlarına müteşekkir olduklarını Türkiye’nin Kudüs’e yönelik istikrarlı tutumunu saygıyla karşıladıklarını ifade etti. Arap Devletler Türkiye temsilcisi Büyükelçi Mohamed El Fatah Naciri Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine Türkiye Sivil toplum kuruluşlarına Barış Kenti Kudüs zirvesine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.
Barış Kenti Kudüs Zirvesi’ne 150 yüz elli Dünya Devletinin Ankara Büyükelçisi ve Türkiye ve Uluslarası toplumdan 1000 Bin Sivil Toplum kuruluşu lideri katılım gösterdi. Barış Kenti Kudüs zirvesinden Türk televizyonları ve Arap televizyonları dünyaya canlı yayın yaptı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE TRAFİĞİ TEHLİKEYE ATAN SÜRÜCÜYÜ JANDARMA YAKALADI
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI KUTLAMA: ENGELLİLER HAFTASI VE ANNELER GÜNÜ BİRLİKTE KUTLANDI
KIYIDA ERKEK CESEDi BULUNDU
VALİ TOROS'UN EŞİ DUDU İREM TOROS'TAN HUZUREVİ ZİYARETİ
KAYMAKAM AKYÜZ, ANNELER GÜNÜ NEDENİYLE ŞEBİT ANNELERİNE ZİYARET
MERSİN'DE KAZA: 4 AĞIR YARALI
VALİ TOROS, ŞEHİT ANNE VE EŞLERİ İÇİN DÜZENLENEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ÇÖLYAK HASTASI YURTTAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖZEL ÇOCUKLARA DENİZ KEYFİ VE MÜZİK DOLU BİR GÜN
Vali Toros'tan Anneler Günü Mesajı

Mersin Haber ,Mersin