Başkan Yurdunuseven Savcı Kiraz'a Gerçekleştirilen Saldırıyı Kınadı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunu Seven, İstanbul Çağlayan Adliyesinde Savcı Mehmet Selim Kiraz’a yönelik yapılan terör eylemini kınayarak, “Daha düne kadar Berkin Elvan için ‘adalet’ isteyenlerin, onun için taziye dilekleri yayınlayanların ve eylem yapanların yaşanan olayda şehit S..

01 Nisan 2015 Çarşamba, 15:28
Başkan Yurdunuseven Savcı Kiraz'a Gerçekleştirilen Saldırıyı Kınadı
-

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunu Seven, İstanbul Çağlayan Adliyesinde Savcı Mehmet Selim Kiraz’a yönelik yapılan terör eylemini kınayarak, “Daha düne kadar Berkin Elvan için ‘adalet’ isteyenlerin, onun için taziye dilekleri yayınlayanların ve eylem yapanların yaşanan olayda şehit Savcımızın yakınlarına ne cevap vereceklerini merak etmekteyiz” dedi.
Berkin Elvan olayı nedeniyle terör örgütü üyelerinin Kiraz’ı şehit etmelerinin yürekleri dağladığını dile getiren Başkan Yurdunuseven, adalet isteyenlerin şehit savcının yakınlarına ne cevap vereceklerini merakla beklendiğini belirtti. Bu üzücü olayın bir daha yaşanmamasını temenni eden Yurdunuseven, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye tam da seçim sürecine girmişken ve belirli bir istikamet doğrultusunda ilerlerken yaşanan elim olay yüreğimizi dağlamıştır. Türkiye Cumhuriyetinde sadece ülkesinin bekasını düşünerek görev yapan bu görev sırasında haince şehit edilmiş savcımız Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Şuhut ilçe nüfusuna kayıtlı Yasemin Yoldaş Kiraz ile evli olan şehit savcı Mehmet Selim Kiraz’a yapılan haince saldırıyı kınıyoruz. Berkin Elvan soruşturması için görev yapan şehit savcımız soruşturmanın beşinci savcısıydı. Herkesçe biliniyordu ki Savcı Kiraz, Berkin Elvan olayında şüpheli olan 3 polisin tespiti için 21 polisin açık kimliğini isteyerek şüpheliye ulaşmak için günlerce çalışmıştı. Daha düne kadar Berkin Elvan için ‘adalet’ isteyenlerin, onun için taziye dilekleri yayınlayanların ve eylem yapanların yaşanan olayda şehit savcımızın yakınlarına ne cevap vereceklerini merak etmekteyiz. Elbette ki berkin elvan bizim evladımızdır ve failleri bulunacaktır.Ancak faillerini bulmak isteyenlerin mücadelesine engel olmak isteyenlerin de devlet olarak elinin kolunun her defasında kırılacağının bilinmesi gerekmektedir. Bizlere düşen bu teröre sessiz kalarak veya alenen destek verenlere karşı sağduyulu olmak ve o sağduyuyu korumaktır. Seçim öncesi provokasyonların olacağını tahmin ediyoruz ama biz ak parti olarak provokasyonlara asla gelmeyeceğiz birliğimizi ve beraberliğimizi koruyacağız. Çünkü bu topraklar ‘dualıdır’ ve Anadolu insanımız imanlıdır.”

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mezitli’de klima motoru yangını korkuttu
Mersin’de ikinci çevreyolunda feci kaza
Mersin'de Jandarmadan Toroslar'da Uyuşturucu Madde Operasyonu
Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus’un Taşkuyu ve Sucular Mahallelerinde Sathi Asfalt Çalışması
Mersin Mezitli Tol Mahallesinde Ormanlık Alanda Yangın
Mersin Tarsus’ta Feci Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı
Mersin Erdemli Alata Mahallesinde Araçta Mahsur Kalan Çocuk Kurtarıldı
Mersin Büyükşehir’in Mercan Bilim Merkezi’nde Yaz Okulu Atölyeleri Sürüyor
Tarsus Atalar'da Köy Meydanı Şenlik Alanına Döndü
Mersin Spor Kulübü (Msk), 2 Kulvarda da Başarıyı Hedefliyor

Mersin Haber ,Mersin