Altı Parmaklı Küçük Kız Ameliyat Edildi

Şırnak’tan tedavi için Malatya’ya gelen altı parmaklı küçük kız, yapılan başarılı operasyonla altıncı parmaktan kurtuldu.

01 Nisan 2015 Çarşamba, 11:29
Altı Parmaklı Küçük Kız Ameliyat Edildi
-

Şırnak’tan tedavi için Malatya’ya gelen altı parmaklı küçük kız, yapılan başarılı operasyonla altıncı parmaktan kurtuldu.
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde yaşayan 11 yaşındaki Elif Gök, sağ elinde baş parmağının yanındaki altıncı parmak nedeniyle sosyal hayatında zorluklar yaşıyordu. Beytüşşebap Akçay İlkokulu’nda eğitim gören Elif Gök’ün yaşadığı sıkıntıyı öğretmenine anlatmasıyla, çözüm yolu aranmaya başlandı.
Öğretmeni tarafından Malatya’ya yönlendirilen Elif Gök’e, Malatya’da özel bir hastane sahip çıktı. Elif’in bütün masraflarını karşılayan hastanede, Plastik Cerrahi Uzmanı Doktor Hakan Aydoğan tarafından gerçekleştirilen ameliyatla, küçük hasta altıncı parmağından kurtuldu.
Hastane Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karaman, "Öğretmenimiz, sürekli öğrencisinin elini sakladığını görünce olayın üzerine gidiyor. Kızımızda nadir görülen altıncı parmak vardı. Kendi açısından sorun teşkil ettiği için elini sürekli arkadaşlarından saklıyormuş. Malatyalı hemşerimiz büyük bir duyarlılık göstererek bize ulaştı. Güzel kızımızı Malatya’ya davet ettik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doktor Hakan Aydoğan tarafından başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. İnşallah bundan sonra sosyal hayata daha güzel bir şekilde ve büyük bir özgüvenle katılacaktır" dedi.
Elif Gök’ün köy koruculuğu yapan babası Ahmet Gök ise hastane yönetimine ve doktorlara, gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE TRAFİĞİ TEHLİKEYE ATAN SÜRÜCÜYÜ JANDARMA YAKALADI
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI KUTLAMA: ENGELLİLER HAFTASI VE ANNELER GÜNÜ BİRLİKTE KUTLANDI
KIYIDA ERKEK CESEDi BULUNDU
VALİ TOROS'UN EŞİ DUDU İREM TOROS'TAN HUZUREVİ ZİYARETİ
KAYMAKAM AKYÜZ, ANNELER GÜNÜ NEDENİYLE ŞEBİT ANNELERİNE ZİYARET
MERSİN'DE KAZA: 4 AĞIR YARALI
VALİ TOROS, ŞEHİT ANNE VE EŞLERİ İÇİN DÜZENLENEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ÇÖLYAK HASTASI YURTTAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖZEL ÇOCUKLARA DENİZ KEYFİ VE MÜZİK DOLU BİR GÜN
Vali Toros'tan Anneler Günü Mesajı

Mersin Haber ,Mersin