Toroslar'da Dünya Tiyatrolar Günü'ne Özel Oyun

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Dünya Tiyatrolar Günü’nü, sahnelediği ’Seni Çok Seviyorum’ adlı komedi oyunu ile kutladı.

31 Mart 2015 Salı, 16:40
Toroslar'da Dünya Tiyatrolar Günü'ne Özel Oyun
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Dünya Tiyatrolar Günü’nü, sahnelediği ’Seni Çok Seviyorum’ adlı komedi oyunu ile kutladı.
Erdinç Aydın’ın yazdığı ve Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Deniz Sandalcı’nın yönetmenliğini üstlendiği oyun, Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sanat severlerle buluştu. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve eşi Aydan Tuna, MHP Toroslar İlçe Başkanı Emre Aksay, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların izlediği tiyatro oyununa özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi. İzleyicilerin büyük beğenisini toplayan iki perdelik oyun öncesinde, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü Ulusal Bildirgesini okuyan Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Deniz Sandalcı, tiyatroya, sanata ve sanatçıya sunduğu desteklerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hami Tuna’ya teşekkür etti.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise tiyatronun çok yönlü ve öğretici olduğu gibi insanlar arasındaki gönül bağını da kuvvetlendiren bir sanat dalı olduğunu belirterek, kültür ve sanata sundukları desteğin artarak devam edeceğini söyledi. Tuna, "Dünya Tiyatrolar Günü’nde, Belediyemiz Şehir Tiyatrosu oyuncuları bizleri güzel bir oyunla buluşturdular. Bu güzel performanslarından dolayı Genel Sanat Yönetmenimiz Deniz Sandalcı’nın nezdinde tiyatro topluluğumuzun oyuncularını tebrik ediyor, oyunu izlemeye gelen tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Belediyemizin bünyesinde kurduğumuz Şehir Tiyatrosu ile amacımız, hemşerilerimize ve çocuklarımıza tiyatroyu sevdirmek ve ücretsiz açtığımız kurslarda geleceğin tiyatro sanatçılarını yetiştirmektir. Bu vesileyle değerli tiyatro sanatçılarımızın, yazarlarımızın ve tiyatro çalışanlarının Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Erdemli Ayaş Yolunda İşçi Minibüsü İle TIR Çarpıştı: 3 Ölü
Mersin'de Kayıp Olarak Aranıyordu Acı Haber: Veli Akgül Hayatını Kaybetti
86 Milyon Liralık Tarımsal Destekleme Ödemesi Hesaplara Aktarılıyor
Silifke, Hazırlık Maçında Polatlı 1926 Sk'ı Yenerek Moral Buldu
Kaybolan Yaşlı Adam İçin Seferberlik
Mersin’de Su Kesintisi: Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli'de Kesinti; Ana Hattı Deldi! Bu Pazar Su Yok
Mersin’de Su Kesintisi: Hızlı Tren Çalışması Ana Hattı Zarar Verdi
Mersin İl MillÎ Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Kızılay Mersin Şube Başkanı Lütfi Parıltı'yı Ziyaret Etti
Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi Çamlıyayla 'da Üniversite Adaylarına Tercih Danışmanlığı Hizmeti Verdi
Vali Eşi Toros'tan Gazi Ailesine Ziyaret

Mersin Haber ,Mersin