İnegöl'de Karma Spor Sanatları Müsabakaları Sona Erdi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Çanakkale şehitlerinin 100. yıl dolayısıyla düzenlenen “Karma Spor Sanatları 1. Etap” müsabakası tamamlandı.

31 Mart 2015 Salı, 11:29
İnegöl'de Karma Spor Sanatları Müsabakaları Sona Erdi
-

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Çanakkale şehitlerinin 100. yıl dolayısıyla düzenlenen “Karma Spor Sanatları 1. Etap” müsabakası tamamlandı.
Türkiye’de amatör olarak ilk kez İnegöl’de gerçekleşen müsabakalara 10 ilden yaklaşık 100 sporcu katıldı. 28-29 Mart’ta İnegöl Yunus Emre Spor Kompleksi’nde yapılan müsabakalarda Bursa’yı temsil eden 3 spor kulübünden birinci İnegöl Kocal Osmanlı Spor ve Eğitim Kulübü oldu. İller arası müsabakalarda birinci Bursa, ikinci Afyon olurken, üçüncülüğü ise Kocaeli ve Yalova paylaştı.
Müsabakayı İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, ilçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel ve MMA Türkiye Federasyon Başkanı Sinan Öztürk de takip etti. Yiğit, “İnegöl Belediyesi olarak rutin belediyecilik çalışmalarımızın yanı sıra şehrimize spor yatırımlarımız da devam ediyor. Sporu özellikle çeşitlendirmeye çalışıyoruz ve bu manada da salon sporlarına çok önem veriyoruz. 2009 yılında Belediyespor uygulamasıyla başlattığımız hamleyi hepimiz biliyoruz. İlçe sporuna canlılık getiren İnegöl Belediyespor, salon sporları başta olmak üzere birçok dalda sporcular yetiştiriyor. Bugün 9 branşta hizmet veren Belediyespor geçen bu kısa süre içerisinde yaklaşık bin 500 lisanslı sporcuya ulaştı” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin Su Kesintileri – 24 Ağustos – 25 Ağustos 2025
Mersin Serbest Bölge’de Tekstil İşçileri Patronlarını Evinde Protesto Etti
Tarsus Belediyesi’nden Koçömerli’de 10 Kilometrelik Arazi Yolu Bakımı
Mut’ta Otomobil Kaza Yaptı: 2 Yaralı
Yanan Araçtan Ormana Sıçrayan Yangına Havadan Müdahale Ediliyor
Mezitli'de Denize Açılarak Mahsur Kalan Kadını Sahil Güvenlik Kurtardı
Mersin Tarsus - Adana Pozantı Otoyolunda Araç Alev Aldı, Yangın Ormana Sıçradı
Mut - Silifke Yolu Üzeri Göksu Manzaralı Piknik Çöpleri Tepki Çekti
Tarsusgücü, U16, U17 TFF Akademi Ligine Katıldı
Mersin'de Motorsiklet Kazası:1 Ağır Yaralı

Mersin Haber ,Mersin