Anadolu Basın Birliğinden Halk Bankası'na Ödül

Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi’nin 10. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programda kamu bankası olarak Halk Bankası, Türkiye ekonomisinin yatırım, istihdam ve büyümesine yönelik sağladığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü.

31 Mart 2015 Salı, 14:11
Anadolu Basın Birliğinden Halk Bankası'na Ödül
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi’nin 10. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programda kamu bankası olarak Halk Bankası, Türkiye ekonomisinin yatırım, istihdam ve büyümesine yönelik sağladığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü.
Malatya’da düzenlenen programda konuşan Halk Bankası Ticari Pazarlama Birinci Dairesi Başkanı Dr. Bilal Sucubaşı, üreten Türkiye’nin bankası Halkbank’ı temsilen Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi’nin 10. kuruluş yıldönümünde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Türkiye’nin pek çok ilinde şubeleri bulunan Anadolu Basın Birliğinin Malatya Şubesi’nin kuruluşunun 10. yıldönümünü kutladığını belirten Sucubaşı, “Bu birlik, medya kuruluşları ve resmi kurum ve kuruluşlarının basın yayın birimlerinde çalışanlar ile şair ve ozanları, araştırmacı ve derlemecileri tek bir çatı altında toplaması açısından önem taşıyor. Anadolu Basın Birliği, bu misyonunun yanı sıra Türkiye ekonomisini destekleyen kurumların çalışmalarını da yakından takip ediyor. Bugün burada verilen ödüllerin de bu alana verilen önemin bir sonucu olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.
Halkbank’ın Türkiye ekonomisine ve reel sektöre 77 yıldır destek vermeyi sürdürmeye devam ettiğini belirten Sucubaşı, "Verdiğimiz bu desteklerle sadece KOBİ’lerin büyümesini sağlamıyor, ülkemizin ekonomik hedeflerinin gerçekleştirilmesi için de katkıda bulunuyoruz" dedi.
Sucubaşı, gece aldıkları ödülün yaptıkları başarılı çalışmaların sonucu olduğuna inandığını kaydederek, Halkbank’ı ödüle layık gören Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi’ne teşekkür etti.
Programa, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanvekili Prof. Dr. Hasan Tahsin Fenoglu, Anadolu Basın Birliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Şubesi Başkanı Zeki Dağ ile kamu kurum ve kuruluşların amirleri katıldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASI:1 AĞIR YARALI
MERSİN İDMANYURDU, MENEMENSPOR İLE SEZONA BAŞLIYOR
Geleceğin Mobilya Ustaları Büyükşehir’le Yetişiyor
Mersin Su Kesintileri – 24 Ağustos – 25 Ağustos 2025
Mersin'de Erdemli Ayaş Yolunda Minibüs İle TIR Çarpıştı: 2 Ölü, 10 Yaralı
Erdemli Ayaş Yolunda İşçi Minibüsü İle TIR Çarpıştı: 3 Ölü
Mersin'de Kayıp Olarak Aranıyordu Acı Haber: Veli Akgül Hayatını Kaybetti
86 Milyon Liralık Tarımsal Destekleme Ödemesi Hesaplara Aktarılıyor
Silifke, Hazırlık Maçında Polatlı 1926 Sk'ı Yenerek Moral Buldu
Kaybolan Yaşlı Adam İçin Seferberlik

Mersin Haber ,Mersin