Nedim Yamalı “Pursaklar AK Parti'ye En Büyük Desteği Veriyor”

AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, “Pursaklar her zaman partimize en büyük desteği verdi. Selçuk Başkanımızın başarısı ve hizmetleri bunun göstergesidir” dedi.

26 Mart 2015 Perşembe, 09:27
Nedim Yamalı “Pursaklar AK Parti'ye En Büyük Desteği Veriyor”
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, “Pursaklar her zaman partimize en büyük desteği verdi. Selçuk Başkanımızın başarısı ve hizmetleri bunun göstergesidir” dedi.
Pursaklar Belediyesi Saray Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı Mart Ayı Danışma Toplantısı’na AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulu üyeleri ile AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda partili katıldı. AK Parti İl Başkanı Nedim Yamalı, yaptığı konuşmada teşkilatlar olarak Haziran 2015 seçimlerine büyük bir özveri ve disiplin içinde çalıştıklarını belirterek, “2015 Haziran seçimlerinde başkanlık için gerekli çoğunluğu almamız gerekiyor. Bunun için Pursaklar’a söyleyecek bir şey yok, çünkü Pursaklar her zaman partimize en büyük desteği verdi. Selçuk Başkanımızın başarısı ve hizmetleri de bunun göstergesidir. Hizmetleri takdirle izliyoruz. Hem Belediye Başkanımıza hem de ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Pursaklar’da yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda konuşan Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise, “Pursaklar hızla gelişiyor. Yaptığımız hizmetler hemşehrilerimizin takdirini kazanıyor. İlçemizdeki yatırımlar bundan sonra da devam edecek. Hep birlikte hizmet ederek ilçemizi örnek şehir haline getirdik. Bizler doğumdan ölüme kadar hemşehrilerimizin her zaman yanında ve hizmetindeyiz. Pursaklar’da yatırımlar devam edecek” diye konuştu.
Programda Büyükşehir Belediyesi’nin, ilçe teşkilatının sunumlarının yanı sıra AK Parti Pursaklar mahalle başkanları da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Programın sonunda AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, Çanakkale’deki şehitlikten getirdiği toprağı Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü anısına İl Başkanı Yamalı’ya takdim etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS ÜNİVERSİTESİ, "ÖĞRENCİ-SANAYİ BULUŞMASI"NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden gece boyunca mesai
MARATON TUTKUNLARI MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KİLİKYA ULTRA MARATONU’NDA BULUŞUYOR
MESKİ, 10-16 MAYIS DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI’NDA İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI
MERSİN'DE 114 OKUL YIKILIRKEN, 25 OKUL DA GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI YAPILDI
Akdeniz'de 6.0 Büyüklüğünde Deprem
VALİ TOROS, "İL GÖÇ İDARESİ MÜDÜRLERİ SINIR YÖNETİMİ ÇALIŞTAY"INA KATILDI
BAŞKAN AVCI'DAN "14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ " MESAJI
Tarsus Müftülüğü’nden Öğrencilere Çorba İkramı
ÇAMLIYAYLA ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ ALİ DURMAZ'A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Mersin Haber ,Mersin