Bakan Güllüce'den 'bakandan Eşine Vıp Havuz' Haberine Tepki

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ’Bakandan Eşine VIP Havuz’ haberiyle ilgili hukuki işlemlere başvurulduğunu açıkladı.

25 Mart 2015 Çarşamba, 05:23
Bakan Güllüce'den 'bakandan Eşine Vıp Havuz' Haberine Tepki
-

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ’Bakandan Eşine VIP Havuz’ haberiyle ilgili hukuki işlemlere başvurulduğunu açıkladı.
Bakan Güllüce yaptığı yazılı açıklamada, 23 Mart 2015 günü bir gazetede sürmanşetten ‘Bakandan Eşine VIP Havuz’ başlıklı bir haber yayınlandığını belirterek, "Bu tamamen hayal ürünü ve hiçbir gerçekliği olmayan seviyesiz yayın nedeniyle yayıncı kuruluşu şiddetle kınıyorum. Eşim Sayın Fatma Güllüce hanımefendi hakkında bizzat ismi zikredilmek suretiyle, sadece basın ilkeleri değil aynı zamanda toplumsal ahlaki değerler de hiçe sayılmıştır. Ortaya atılan iftiralar ve sorumlularıyla ilgili tüm hukuki işlemlere başvurulmuştur" ifadesini kullandı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Müdür Ateş "14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Kutlu Olsun"
Tarsus'ta Kur’an-ı Kerim Okuma Teknikleri Semineri Gerçekleştirildi
TARSUS MÜFTÜLÜĞÜ İLE TDV, ÜLKER AYDIN YAŞLI DAYANIŞMA EVİ'NDE ÇORBA DAĞITTI
MERSİN'DE ECZACILAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
TARSUS TSO, HAFTALIK TOPLANTISI'NI. GARDENKOALA'DA YAPTI
TARSUS'TA TRAFİKTE TAHRALI KAVGA
OFLAZ İLE DOĞAN, BAŞKAN KOÇAK İLE GÖRÜŞTÜ
TARSUS TSO MESLEK KOMİTE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİRARAYA GELDİ
SGK MÜDÜRÜ METİN’DEN, BAŞKAN AVCI’YA ZİYARET
19 MAYIS'TA SENA ŞENER VE CEREN ÖZDEMİR AYNI SAHNEDE ALACAK

Mersin Haber ,Mersin