Şehit Ailelerinden 75 Yıl Huzurevi'ne Ziyaret

Samsun Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği üyeleri 18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Bafra 75 Yıl Huzurevi’ne ziyaret programı düzenlediler.

24 Mart 2015 Salı, 00:56
Şehit Ailelerinden 75 Yıl Huzurevi'ne Ziyaret
-

Samsun Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği üyeleri 18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Bafra 75 Yıl Huzurevi’ne ziyaret programı düzenlediler.
Ziyarette yaşlı huzurevi sakinlerinin elini öpen, çiçek ve yiyecekleri veren Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği üyeleri bu anlamlı günde yaşlıların gönlünü alıp, sohbet ettiler. Yüzlerinde memnuniyet ve gözlerinde sevgi ışıklarıyla bu anlamlı günde hatırlanmış olmanın mutluluğuyla dernek üyelerine teşekkür ve dua eden Bafra 75. Yıl Huzurevi sakinlerinin unutulmamış olmanın memnuniyeti yüzlerine yansıdı.
Ziyarete Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Sebahattin Koçak, Genel Sekreter Hakan Keser, Muhasip Halil Topal, ve dernek üyeleri katıldılar. Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, huzurevi sakinleri ve yaşlı vatandaşları yalnız bırakmayan dernek üyelerine teşekkür etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Öğrenci Kayra Koyuncu Başarılı Bir Projeye İmza Attı
TARSUS GELECEK SPOR KULÜBÜ BRANŞ TANITIM ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
TARSUS TSO, TOBB MESLEK VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NİN 19 MAYIS COŞKUSUNA ORTAK OLDU
AKDENİZ’İN İNCİSİ MERSİNİMİZİN TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ ULUSAL MECRALARDA TANITILIYOR
MERSİN İTFAİYESİ BÖLGESEL BİR İTFAİYE MERKEZİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR
MERSİN’DE ENGELLER KALKIYOR: BÜYÜKŞEHİR’DEN AKÜLÜ SANDALYE DESTEĞİ
TARSUS’TA GELECEK VAR, AKTİF YAŞAMDA HAYAT VAR” TEMALI BAHAR ŞENLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
TARSUS BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN KALDIRIM İŞGALİ DENETİMİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN ZÜBEYDE HANIM ANITINA PEYJAŞ ÇALIŞMASI
VALİ TOROS, HAVALI SİLAHLAR MİLLÎ TAKIM SPORCULARI ŞULE NUR TEKELİ VE KEMAL MERT TEPE’Yİ KABUL ETTİ

Mersin Haber ,Mersin