Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 31. haftasında deplasmanda Fethiyespor’u 2-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Feyyaz Uçar, devre arasındaki konuşmanın galibiyette önemli rol oynadığını söyledi.

22 Mart 2015 Pazar, 18:56
Spor Toto 2. Lig
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 31. haftasında deplasmanda Fethiyespor’u 2-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Feyyaz Uçar, devre arasındaki konuşmanın galibiyette önemli rol oynadığını söyledi.
Maç sonrası açıklamada bulunan Uçar, ilk yarıda oyunun başa baş şeklinde geçtiğini, ikinci yarıda iyi oynayıp karşılığını aldıklarını belirterek, “İlk yarıda oyun başa baş şeklindeydi. İlk yarının sonlarına doğru iki net gol pozisyonundan sonuç alamadık. Baskılı olduğumuz dakikalarda kontrataktan gol yedik ve soyunma odasına 1-0 geride gittik. Soyunma odasında oyuncularıma kendilerine inandığımı ve oyuncu değişikliği yapmayacağımı söyledim. İkinci yarıya çok iyi başladık. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik. Maç daha farklı da olabilirdi. Tabi burada sevindirici nokta oyuna sonrada aldığım Emrah Kol’un gol atması. 2 haftadır oyuna müdahalelerimiz etkili oluyor. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Altın değerinde bir 3 puan aldık” dedi.
Grupta rakiplerin puan kaybetmesinin önemli olduğunu söyleyen Uçar, “Rakiplerin puan kaybetmesi önemli. Bizim için karlı bir hafta oldu. Ben grupta son 4 haftanın belirleyici olacağını düşünüyorum. Önümüzde bir İngiliz haftası var. Bu 3 maçta ortaya çıkacak sonuçlar grupta şekillenmeyi yapacak diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN’DE AYNI CADDE DE SABAH OTOBÜS, AKŞAM ÇEKİCİ YANDI
TARSUSGÜCÜ U17'LERDE HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
TOROSLAR’DA ÜÇÜNCÜ OKUMA SALONU HİZMETE GİRDİ
10 İLDE ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ'NE OPERASYON
VALİ TOROS’UN EŞİ DUDU İREM TOROS ‘MAARİF ORKESTRASI VE KOROSU KONSER’ PROGRAMINA KATILDI
MERSİN ESOB BAŞKANI SARI, EMLAKÇILAR ESNAF ODASI'NIN BAHAR KERMESİNE KATILDI
VALİ TORIS'UN EŞİ DUDU İREM TOROS, ESRA ŞEMSİ ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ
VALİ ATİLLA TOROS’UN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI
ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ, PAPAZIN BAHÇESİNDE TEMİZLİK YAPTI, UYARIDA BULUNDU
MERSİN'DE YOLCU OTOBÜSÜ YANGINI

Mersin Haber ,Mersin