Desktop sürüme geç

Düzce Polisinden Sokak Satıcısına Darbe

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 1’i tutuklandı.

20 Mart 2015 Cuma, 15:06
Düzce Polisinden Sokak Satıcısına Darbe
2015-03-20 15:06:00 -

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 1’i tutuklandı.
Düzce KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları planlı saha çalışması sonucu Gölyaka’da 1 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Bu şahıstan uyuşturucu madde temine ettiği belirlenen 6 kişi daha tespit edildi. Şahısların ev ve iş yerlerindeki aramalarda bonzai, esrar, ecstasy hap ve eroin maddesi yakalandı.
Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından yürütülen soruşturma neticesinde adli makamlara sevk edilen 1 şahıs çıkarıldığı Düzce Adliyesinde tutuklanarak, Çilimli Cezaevine teslim edildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 186. YILDÖNÜMÜ
KAYMAKAM İSA UĞUR, KURUM MÜDÜRLERİYLE VEDALAŞTI
Tarsus Üniversitesi ve ATÜ Arasında Akademik İş Birliği Çalıştayı
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU, MESAİ ARKADAŞLARININ BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADI
BAŞKAN ÇAKIR, ÖĞRENCİLERE TERCÜBELERİNİ AKTARDI
ÇAMLIYAYLA'DA ZABITA EKİPLERINDEN GIDA DENETİMİ
BAŞKAN SEÇER, ‘BAŞKA BİR SU YÖNETİMİ MÜMKÜN PANEL VE SEMİNERİ’NE KATILDI
MERSIN'DE MOTORSİKLET KAZASI: 2 YARALI
TARSUS BELEDİYESİ AKADEMİ KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINA ALDI
BÜYÜKŞEHİR, ‘DÜNYA ÇOCUK İŞÇİLİĞİYLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE ÇOCUK HAKLARI İÇİN SES VERDİ

Mersin Haber ,Mersin