‘Avukatlık Ve Hukuk' Söyleşisi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Genç Liderler Topluluğu tarafından ‘Avukatlık ve Hukuk’ başlıklı söyleşi düzenlendi.

20 Mart 2015 Cuma, 01:23
‘Avukatlık Ve Hukuk' Söyleşisi
-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Genç Liderler Topluluğu tarafından ‘Avukatlık ve Hukuk’ başlıklı söyleşi düzenlendi.
Çarşamba ilçesinde bulunan Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi’nde yapılan ‘Avukatlık ve Hukuk’ söyleşisine Samsun Barosu Başkanı Av. Kerami Gürbüz konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide konuşan Avukat Gürbüz, öğrencilerle avukatlık ve hukuk hakkında deneyimlerini ve görüşlerini paylaştı.
Gürbüz, “Devletin öncelikle adaletin uygulayıcılarına önem vermesi, özellikle devletin nitelikli hukukçular yetiştirmesi ve nitelikli hukukçuları ayakta tutması ve desteklemesi gerekmededir. Bu anlamda hukuku tanıyan, açıklayan, geliştiren, başarılı bir şekilde uygulayan, olması gereken hukuku araştıran ve hukuk bilimine göre meslekliğini devam ettiren ve birçok niteliği olan kişilere ülkemizin her zaman ihtiyacı var” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
SENA ŞENER VE CEREN ÖZDEMİR BUGÜN SAHNE ALIYOR
SLOW FOOD YERYÜZÜ PAZARI, SEZONU KAPATTI
19 MAYIS RUHU 106 YAŞINDA
TARSUS MÜFTÜSÜ AKÇAY, DAVETE İCABET ETTİ
VALİ TOROS , "1 MİLLET, 7 NİNNİ" PROGRANINA KATILDI
GENÇLİK ŞEHRİ MERSİN’DE GENÇLİK BAYRAMI COŞKUSU SİMGE KONSERİ İLE TAVAN YAPTI
TARSUS ATLETİZM KULÜBÜ, "ULUSLARARASI KONYA YARI MARATONU"NA KATILDI
32. Geleneksel Türkmen Şöleni Coşkuyla Gerçekleşti
MERSİN SPOR KULÜBÜ, SÜPER LİG’DEKİ İLK YILINDA PLAY-OFF’A KALDI
TADER BAŞKANI ÖZSU, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'NI KUTLADI

Mersin Haber ,Mersin