15. Yükseköğretim Tanıtım Ve Eğitim Günleri

Antalya’da üniversite ile üniversiteye hazırlanan öğrencilerin bir araya geldiği 15’inci Yükseköğretim Tanıtım ve Eğitim Günleri başladı. Fuara lise öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

19 Mart 2015 Perşembe, 22:29
15. Yükseköğretim Tanıtım Ve Eğitim Günleri
-

Antalya’da üniversite ile üniversiteye hazırlanan öğrencilerin bir araya geldiği 15’inci Yükseköğretim Tanıtım ve Eğitim Günleri başladı. Fuara lise öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.
Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaleiçi Rotary Kulübü işbirliği ile yapılan bu yıl 15’incisi düzenlenen Yükseköğretim Tanıtım ve Eğitim Günleri, Cam Piramit Fuar Merkezi’nde başladı. Üç gün sürmesi planlanan fuara üniversite sınavına hazırlanan lise öğrencilerinin ilgisi yoğun oldu. Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı İbrahim Akıncı, Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Cihat Göktepe, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Tevki ve çok sayıda öğrencinin katıldığı açılışın ardından protokol ve öğrenciler stantları gezdi.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Tevki, 55 üniversitenin kendisini tanıtacağı etkinlikte hem velilere, hem de öğrencilere seslenerek, “Maalesef cephede kazandığımız savaşı masada kaybediyoruz. Çocuklarımız güzel puanlar alıyorlar. Ancak tercih noktasında yapılan yanlışlar öğrencilerin geleceğini etkiliyor. Tercih noktasına dikkat etmek gerekli” dedi.
Fuar, açılış konuşmasının ardından stantların gezilmesiyle devam etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TADEKA’DA BU KEZ VARDABİT YEMEĞİ PİŞİRİLDİ
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLADII
ARI KOVALARINI TAŞLAYARAK ZARAR VERDİLER
ÇAMLIYAYLA'DA 19 MAYIS COŞKUSU
"GENÇLER BU ÜLKENİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAK”
SEÇER “İYİ Kİ CHP VAR, İYİ Kİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VAR”
SENA ŞENER VE CEREN ÖZDEMİR BUGÜN SAHNE ALIYOR
SLOW FOOD YERYÜZÜ PAZARI, SEZONU KAPATTI
19 MAYIS RUHU 106 YAŞINDA
TARSUS MÜFTÜSÜ AKÇAY, DAVETE İCABET ETTİ

Mersin Haber ,Mersin