Malatya İl Özel İdaresi İş Merkezi'nin Yıkım Çalışmaları Başladı

Malatya’da İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nin kapatılmasıyla devri Büyükşehir Belediyesi’ne geçen İl Özel İdare İş Merkezi satıldıktan yeniden inşa edilmek üzere yıkımına başlanıldı.

18 Mart 2015 Çarşamba, 19:02
Malatya İl Özel İdaresi İş Merkezi'nin Yıkım Çalışmaları Başladı
-

Malatya’da İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nin kapatılmasıyla devri Büyükşehir Belediyesi’ne geçen İl Özel İdare İş Merkezi satıldıktan yeniden inşa edilmek üzere yıkımına başlanıldı.
İhale ile 15 milyon TL’ye LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri A.Ş’ye satılan İl Özel İdaresi İş Merkezi’nin yıkımına başlanıldı. Yerine modern bir iş merkezi yapılacağı söylenilen merkezin yıkımı iş makineleri ile kontrollü bir şekilde sürdürülüyor. Yıkım çalışmaları sürerken çevre binalarda da zaman zaman yaşanan sarsıntılar paniğe neden oluyor.
Yıkım çalışmasının sürdüğü iş merkezinin hemen yanı başında bulunan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Yeşilyurt İlçe Başkanlığı’nda da sarsıntılar yaşanıyor. İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, yıkım çalışmaları nedeniyle binalarının sarsıntı yaşadığını belirterek konuyu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına ilettiklerini ancak yetkililerin sessiz kaldığını söyledi. Kaya, “Buradan sesleniyorum insan hayatı bu kadar ucuz mu soruyorum” diyerek olası bir tehlike karşısında tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS MEZARLIKLAR MÜDÜRÜ TEVFİK YILMAZ GÖREVİNE BAŞLADI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, KURBANINI FİLİSTİNE BAĞIŞLADI
MERSİN ESOB DİSİPLİN KURULU TOPLANDI
BÜYÜKŞEHİR FARKINDALIKLA KADIN SAĞLIĞINA IŞIK TUTUYOR
BÜYÜKŞEHİR’İN DOKUNUŞLARI İLE HOBİ PARKI VE 68’LİLER BARIŞ ORMANI YAZ ÖNCESİ TAZELENDİ
ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR
TARSUS'TA İLKOKULLARARASI HALI SAHA TURNUVASI
ŞAMPİYON BOZYAZI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Mersin Üniversitesi 2025 Ödül ve Teşvik Töreni’nde Ödüller Sahiplerini Buldu
VALİ TOROS BAŞKANLIĞINDA DEĞERLENDİRME VE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Mersin Haber ,Mersin