Halkoyunları Yarışması Ahlat'ta Yapılacak

Halk Oyunları Federasyonu tarafından 11-12 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Halkoyunları Yarışması’nın Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenleneceği bildirildi.

17 Mart 2015 Salı, 13:17
Halkoyunları Yarışması Ahlat'ta Yapılacak
-

Halk Oyunları Federasyonu tarafından 11-12 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Halkoyunları Yarışması’nın Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenleneceği bildirildi.
Halk Oyunları Federasyonu Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ali Eski, Bitlis İl Temsilcisi Suat Uludil ile Ahlat Folklor Turizm ve Eğitim Derneği Başkanı Ömer Timuçin, Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu’nu makamında ziyaret ederek, bölge halkoyunları yarışmasının bu yıl Ahlat’ta düzenleneceği bilgisini ilettiler.
Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ise, böyle bir etkinliğin ilçede yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu tür etkinlikler ilçemizin tanıtılmasında çok etkilidir. Bu konuda gerekli destek ve ilgi gösterilecektir. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS, ÇUKUROVA ULUSLARARASI HAVALİMANI’NDA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI
TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ’DAN SANAYİ BÖLGESİ ÇAĞRISI
BÜYÜKŞEHİR VEKTÖRLE MÜCADELEYİ DİJİTAL TAKİBE ALIYOR
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ‘11. DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE İNSAN ODAKLI LİDERLİK ZİRVESİ’
AKDENİZ'DE 6,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
MERSİN ÜNİVERSİTESİ'NDE İLAHİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ TÖRENLE MEZUN OLDU
Yenişehir’deki Silahlı Saldırı Anı Kamerada!
BAŞKAN KOÇAK, VALİ TOROS'UN BAŞKANLIĞINDAKI TEKNOPARK TOPLANTISINA KATILDI
Mersin’in Yeni Simgesi: Nerissa İle Şehirde Ayrıcalıklı Bir Yaşam Başlıyor
Bölge Müdürü Ataş’tan Helikopter Ekibine Ziyaret

Mersin Haber ,Mersin