Fenerbahçe'den Olaylı Tweet'e Açıklama

Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olduğu maçın ardından sarı-lacivertlilerin sosyal medya hesabından silinen Aziz Yıldırım’a ait sözler yeniden yayınlandı.

17 Mart 2015 Salı, 01:18
Fenerbahçe'den Olaylı Tweet'e Açıklama
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olduğu maçın ardından sarı-lacivertlilerin sosyal medya hesabından silinen Aziz Yıldırım’a ait sözler yeniden yayınlandı.
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe’nin, deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği maçının ardından sarı-lacivertli kulübün Twitter hesabından silinen Aziz Yıldırım’a ait, "Bundan sonra başarı İsmail Kartal’ın, başarısızlık Aziz Yıldırım’ındır" şeklindeki mesaj yeniden yayınlandı.
Fenerbahçe’nin resmi Twitter sayfasında Ağustos ayında teknik direktör İsmail Kartal ile sözleşme imzalanırken Başkan Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamalar paylaşılmıştı. Dünkü mağlubiyetin ardından takipçiler tarafından tekrar yoğun bir şekilde paylaşılmaya başlanan "Bundan sonra başarı İsmail Kartal’ın, başarısızlık Aziz Yıldırım’ındır" şeklindeki mesaj yayından kaldırıldı. Sarı-lacivertli kulüp bugün o mesajı tekrar yayınlayarak, resmi internet sitesinden konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Fenerbahçe’den yapılan açıklama şu şekilde:
"Teknik direktörümüz Sayın İsmail Kartal’ın Ağustos ayındaki imza töreni sırasında Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamalar, dün Kulübümüzün Resmi Twitter hesabından sehven kaldırılmış bulunmaktadır. Sosyal medya departmanımızda görevli bir çalışanımızın kendi inisiyatifi doğrultusunda, amirlerine danışmadan yaptığı bu uygulama düzeltilmiş ve Başkanımızın sözlerini içeren mesaj, bugün tarihli olarak yeniden twitter hesabımızda yayınlanmıştır. Başkanımız Sn. Aziz Yıldırım aynı düşüncelerini bu vesileyle bugün de teyit etmektedir."

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin Oda ve Borsalarından Tek Ses: "Ayrı Bir Sanayi Odası İstemiyoruz"
TOROSLAR BELEDİYESİNİN VEZNELERİ HAFTA SONU AÇIK OLACAK
TARSUS KASIM EKENLER MTAL’DEN FİLİSTİN’E DESTEK KERMESİ
AK PARTİ MERSİN'DE TEŞKİLAT BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ
Gençlik Koordinatörü Nuh Özkan’a Başarı Belgesi
TARSUS’TA KURBANLIK HAYVAN SATIŞ NOKTASI BELİRLENDİ
MERSİN'DE  “İDEAL KİLONU ÖĞREN, SAĞLIKLI YAŞA” KAMPANYASI
BAŞKAN BOLTAÇ, MUHTARLARLA SAHADA BULUŞTU
MERAL SEÇER, ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE MİNİKLERE İNGİLİZCE DÜNYASI KAPILARI ARALANIYOR

Mersin Haber ,Mersin